Lindsay Lohan je ve 36 letech poprvé těhotná. Otcem je finančník z Dubaje

 Celebrity 
09. dubna 2023 10:20 / Pavla Krejčí
  2
📷
2 fotografie v galerii
Lindsay Lohan čeká nová role maminky Depositphotos
Herečka Lindsay Lohan v poslední době opět zažívá svůj kariérní vzestup. A přestože doby, kdy byla hvězdou středoškolských film, minuly, stále si drží okruh svých fanoušků. Ty nyní potěšila krásnou zprávou - čeká svoje první dítě!

V dobách dospívání patřila Lindsay Lohan mezi hvězdné herečky, které se proslavily rolemi ve středoškolských romantických filmech. Nicméně i ji sláva semlela a dlouhé roky se potýkala s problémy s návykovými látkami. Bohužel tak do puntíku splnila vzorec mnoha hvězd, které zažívaly popularitu již od dětství.

V posledních letech však herečka žije naprosto jiným životem a dá se říci, že konečně našla klid. Daleko od Hollywoodu. Odstěhovala se totiž do Dubaje, kde našla svoje štěstí po boku finančníka Badera Shammase, za něhož se minulý rok provdala. Žití mimo záře reflektorů jí patrně dosti svědčí, vypadá mnohem šťastněji nežli dříve. 

Své manželství potvrdili v červenci 2022 prostřednictvím příspěvku na Instagramu, kde sdíleli zasněné fotografie ze svých líbánek v Turecku. "Jsem ta nejšťastnější žena na světě. Našel jsi mě a věděl jsi, že chci najít štěstí a laskavost, to vše zároveň. Jsem ohromená, že jsi můj manžel. Můj život a moje všechno. Každá žena by se tak měla cítit každý den,“ napsala Lohan tehdy k příspěvku.

A tak není divu, že nyní oznámila krásnou novinu. Lindsay Lohan nyní převezme novou roli: mateřství. Šestatřicetiletá hvězda snímku Protivný, sprostý holky oznámila své těhotenství na svém Instagramu. Lohan zveřejnila fotografii dětského body, přičemž u příspěvku označila svého manžela Badera. "Jsme požehnáni a nadšeni!" uvedla pak v popisku s emotikony související s miminkem.

Fanoušci ihned přispěchali vyjádřit své nadšení. Ke gratulacím se přidali i známá jména. Očekávání potomka pak potvrdila i hereččina zástupkyně. "Je těhotná a nadšená touto další kapitolu," potvrdila Leslie Sloaneová. 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lohanino oznámení o těhotenství přichází chvíli poté, co se po dlouhé přestávce vrátila k herectví. Natočila romantický film Vánoce na spadnutí, který pochází z dílny Netflixu. V rozhovoru pro listopadové vydání Cosmopolitanu řekla, že měla pocit, že sváteční film je to pravé pro ni, zvláště proto, že byla zároveň výkonnou producentkou. Podílela se totiž na castingu, střihu a produkčním procesu, a dokonce i na části scénáře.

Ačkoliv jí herectví hodně vzalo, především život v Hollywoodu, návrat do filmu pro ni byl velmi příjemný. Letos by se měla objevit v dalším romantickém filmu, který nese název Irské přání. Rozhodně je milé herečku po letech opět vidět na obrazovkách. 

Autorský článek, další zdroje: Cosmopolitan, Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve