Moderátorka Lucie Šilhánová se pochlubila krásnou dcerou Johankou

 Celebrity 
25. ledna 2018 16:50 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dcera Lucie Šilhánové Johanka Instagram
Moderátorka rádia Evropa 2 Lucie Šilhánová je od 8. ledna pyšnou maminkou holčičky Johanky. Její fotkou se teď pochlubila na sociální síti a je vidět, že na miminkovských outfitech si dává Lucka pořádně záležet.

Moderátorka se s mateřstvím teprve sžívá a občas jí novorozená holčička dá zabrat. "Tak prý ten pláč už definitivně vzdává a bude poslušně spát," popsala své mateřské začátky Lucka na Instagramu, kde zveřejnila Johančinu fotku. Na snímku má holčička roztomilé růžové dupačky a čelenkou s velkou mašlí ve stejné barvě.

Úplně poprvé, kdy Lucie svoji dceru ukázala veřejnosti, bylo na snímku z porodnice. Na fotce je přítel moderátorky Jaroslav Černý, který drží miminko v náručí. Pod snímek Lucie napsala: "Jako dosti jim to spolu sluší."

Šilhánová přišla do jiného stavu pouze po desetiměsíční známosti se svým partnerem Jaroslavem Černým, se kterým si stihli po pěti měsících chození pořídit i psa. Lucie měsíc před porodem opustila Evropu 2 a nyní se chce věnovat jen své dceři. Užívá si mateřské dovolené a do práce se hned tak nechystá. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve