Brad Pitt udělal za Angelinou Jolie tlustou čáru: Prodává dům, v němž žili jako rodina

 Celebrity 
01. dubna 2023 07:52 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Brad Pitt si našel novou lásku Wikimedia Commons / Toglenn / volný zdroj
Hvězdný Brad Pitt v posledních měsících dělá vše pro to, aby začal novou kapitolu života. Chce zapomenout na vše, co ho pojilo s Angelinou Jolie, která mu u soudu neustále dělá problémy. Proto se rozhodl prodat dům, kde žili společně s jejich dětmi.

Zatímco pokračuje rozvodové řízení mezi Bradem Pittem a Angelinou Jolie, herec se snaží na životní kapitolu, kterou společně strávili, zapomenout. Postupně se zbavuje všeho, co ho se skoro bývalou manželkou pojilo.

Rozhodl se prodat nemovitost v exkluzivní čtvrti Beverly Hills v Los Feliz, za kterou by měl získat přes 39 milionů dolarů. Pokud panství prodá, vynese mu pěkně tučný zisk. Před více než 30 lety ho totiž koupil od herečky Cassandry Petersonové za pouhých 1,7 milionu dolarů, jak uvádí RadarOnline.com.

Tento objekt nabízí plochu přes 800 metrů čtverečních, s šesti ložnicemi a deseti koupelnami. Dům má i další luxusní prvky, jako jsou například knihovna a tělocvična. 

Luxusní sídlo bylo postaveno v roce 1910 ropným baronem. Jeho zdi skrývají hodně historie a prožitých příběhů. Je to třeba místo, kde Jimi Hendrix napsal svou slavnou píseň "May This Be Love."

Brad žil v domě mnoho let a po svatbě s Angelinou Jolie ho společně se svými 6 dětmi pojali za hlavní sídlo. Toto místo nazývali domovem, alespoň do doby, něž se v roce 2016 nečekaně odloučili.

Brad v průběhu let skoupil několik pozemků sousedících s panstvím a intenzivně se podílel na navrhování a stavbě nových domů a rovněž přestavbě starých. Z toho důvodu pro něj mají tyto pozemky osobní význam. Patrně však chce zapomenout na minulost, proto se rozhodl panství prodat.

Luxusní nemovitost dal k prodeji již před několika měsíci, tehdy byla částka stanovena na 45 milionů dolarů, nakonec se však spokojil s nižší cenou, protože se podle TMZ stěhuje do Carmelu v Kalifornii.

Uvádí se, že pozemky domu, které se nachází v uzavřené komunitě Hollywood Hills, zahrnují rybník s rybami Koi, kino, skate park, taneční sál, garáž pro motorky a další zajímavosti. Nemovitost je obklopena svěží krajinou, takže naskýtá vytoužené soukromí.

Pitt v současné době údajně chodí s Ines de Ramon a brzy by mohl jejich vztah zoficiálnit. Poprvé byli spatřeni v polovině listopadu a zasvěcenci tvrdí, že je připraven se usadit s třicetiletou kráskou. Všem svým blízkým známým říká, že vztah mezi nimi je jedinečný. 

„Rozhodně je otevřený dalšímu kroku a Ines to vidí stejně.“ Ona sama momentálně prochází rozchodem, rozvádí se totiž s hvězdu ze seriálu Upíří deníky, Paulem Wesleym. Brali se poměrně nedávno, zhruba před čtyřmi lety, jak uvedl RadarOnline.com.

Autorský článek, další zdroje: TMZ, Radaronline, etonline.com

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47