Stav Bruce Willise se údajně zhoršuje: Jeho chování je nevyzpytatelné a agresivní

 Celebrity 
21. března 2023 08:08 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bruce Willis trpí demencí Wikimedia Commons / Gage Skidmore / volný zdroj
Hollywood si v posledním roce zoufá nad neblahým stavem ikonického herce Bruce Willise. Nejprve jeho rodina oznámila, že trpí afázií, začátkem roku pak odhalila, že diagnóza nyní zní demence. A jak se zdá, hercův stav se zhoršuje.

Ačkoliv se fanoušci Bruce Willise smiřovali s tím, že kvůli onemocnění zvané afázie už nikdy před obrazovky nestane, další diagnóza je uvrhla do ještě většího smutku. Frontotemporální demence, o níž jeho rodina v únoru informovala, zanechala svět kinematografie v šoku. 

Představitel akčních rolí touto nemocí nějakou dobu trpěl a zpráva o ní byla sdělena všem jeho fanouškům prostřednictvím oficiálního prohlášení napsaného jeho rodinou. „Je to úleva, že máme konečně jasnou diagnózu,“ stálo v něm.

Nyní v rozhovoru, který zveřejnil deník Bild, osoba blízká herci tvrdila, že se jeho příznaky výrazně zhoršily. První známky onemocnění se poprvé začaly objevovat, jak informoval britský list Daily Mail, před dvěma lety. Během natáčení už přítomní cítili, že něco není v pořádku. Měl potíže s udržováním konverzace a rovněž nebyl schopen správně spojovat slova.

Neblahý osud sice Willisovy fanoušky netěšil, před měsícem však prohlášení napsané jeho manželkou Emmou Hemingovou ve všech sebralo veškeré naděje. Odhalení, že trpí demencí, nikdo nečekal. Emma dokonce požádala Teepu Snow, specialistku na demenci, aby jí pomohla naučit se, jak se o něj starat a co potřebuje vědět o tom, jak bude jeho nemoc postupovat.

Stejně tak se jeho manželka stala spolu s jeho dětmi jeho nejvěrnějším ochráncem. V posledních týdnech psala na svých sociálních sítích příspěvky, které byly směřované novinářům. Žádala je, aby ho přestali obtěžovat, především v dny, kdy se scházel s přáteli v Santa Monice. „Tohle platí pro fotografy a kameramany, kteří se snaží získat exkluzivní materiál týkající se mého manžela: držte si odstup,“ napsala.

„Prosím, nekřičte na mého manžela a neptejte se ho, jak se má nebo co dělá, prostě to nedělejte, dejte mu jeho prostor. Umožněte naší rodině nebo komukoli, kdo je ten den s ním, aby ho bezpečně dostali z bodu A do bodu B.“

Německý deník Bild zveřejnil rozhovor s Wilfriedem Gliem, který tvrdí, že je strýcem Bruce Willise. V rozhovoru prozradil, co si myslí hercova matka Marlene Willis. „Říká, že si není jistá, zda ji její syn pozná, že jeho chování je pomalé a trochu agresivní,“ komentoval Gliem. „Není možné vést normální rozhovor. Bruceova matka nás průběžně informuje. Voláme si jednou za měsíc. Scout a Tallulah jsou dvě velmi silné dívky, které jsou tu nyní pro svého otce, stejně jako on tu býval pro ně.“

Autorský článek, další zdroje: Bild, Daily Mail, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve