Lucie Křížková není žádná fiflena. Dejte jí buřta do ruky, spacák do karavanu a je spokojená.

 Celebrity 
03. července 2014 14:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lucka má přírodu ráda Foto: Facebook L. Křížkové
Prázdniny odstartovaly, léto může začít v plném proudu a jelikož Lucie Váchová Křížková má přes prázdniny pracovní volno, chystá si užít rodinu opravdu plnými doušky. „Budu to mít rozmanité,” začala Lucka vyprávět.

Nejprve se chystá do Krkonoš, kde si odbude pár natáčecích dní a pak už to bude samé wellness a turistika. „Hodně času strávíme na Lipně, protože manžel jako jachtař se tam zabaví. Tam bydlíme v obytném autě a jsme i se synkem moc spokojení. Budeme tam asi celý srpen,” řekla vipstory.cz Váchová, čímž nás trochu zarazila, protože jsme si představili modelku v přírodě.

Takové obavy nám Misska rychle vyvrátila. „Nepotřebuju nějaký pětihvězdičkový hotel. Naopak moji přátelé mě znají v teplácích, obyčejném tričku, mikině a nenamalovanou. Já rozhodně nejsem takový nafintěný typ a podle mě to tak má většina modelek. Dneska jsem taky přišla v džínách a teniskách, na místě se převlékla a pak jedu ke kamarádovi grilovat na zahradu,” dušovala se Lucie na akci slevového portálu Pepa.cz, kterou odmoderovala v béžových šatech, aby se neřeklo.

S manželem však neopomenou trochu romantiky, když už má to dvouměsíční volno. Chystají se na týden na lodi po řeckých ostrovech.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve