Nevěrný Kolečko snad nikdy nebude mít dost? Den po svatbě prý zase tokal s Nesvačilovou, vztah jí sliboval ještě před velkým odhalením

 Celebrity 
01. dubna 2023 00:31 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petr Kolečko si udržoval obě ženy NextFoto
Scénárista Petr Kolečko je plný překvapení, ne však úplně v dobrém smyslu. To dokázal, když unikla informace o jeho svatbě s Anetou Vignerovou. Mezitím však stále udržoval vztah i s Denisou Nesvačilovou. Milostné kolečko svatba patrně úplně neukončila...

Pokud existuje bizarnější pár než Karlos Vémola a Lela Ceterová, je to trojice Petr Kolečko, Denisa Nesvačilová a Aneta Vignerová. Jejich milostný trojúhelník nebral konce, nyní se však zdá, že přišla jakási cílová rovinka. Otázka však pro koho. 

Když Českem oblétla zpráva, že se Kolečko a Vignerová vzali, všem došla slova. Byť se neustále motal v nekonečném kruhu mezi matkou svého dítěte a milenkou, každý měl za to, že nyní žije s Denisou Nesvačilovou a tu a tam si oběhne k bývalce.

Svatbu pak potvrdila sama Vignerová, která na Instagram nasdílela fotografii jejich snubních prstýnků. „Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc. Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného,“ začala v příspěvku.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Aneta Vignerova (@anetavignerova)

Blízký kamarád Nesvačilové však vrhl na situaci nový pohled. Byť před dvěma týdny proběhla svatba, Kolečko se se svou milenkou stále vídal. Ta si patrně stále myslela, že má vyhráno. Když se však Vignerová na sociálních sítích začala chlubit záběry, na nichž byl Kolečko, přišla velká rána. A veřejné oznámení svatby pak bylo poslední ránou. „Denisa už dávala těžko tu postel, tohle ji rozatomizuje. Tohle jen tak nedá. To je zrada na desátou,“ řekl její kamarád webu eXtra.cz.

Každému tak vrtá hlavou, jak to Kolečko s oběma ženami vlastně má. Protože, jak se ukazuje, i po svatbě se choval, jako by stále žil ve vztahu s Nesvačilovou. „Bezpečně vím, že nám vyprávěla, že až do pondělí byl Petr s ní. A podle toho, co nám říkala a co vím dnes, tak už asi den od té svatby. Skoro se od ní nehnul,“ dodal zdroj.

Ať se scénáristovi honí v hlavě cokoliv, Denisa však nejspíše vždycky byla až na druhém místě. Proč to hrál na dvě strany, když se nakonec oženil se svou bývalou, patrně nikdo nepochopí, jedno je však jisté: zrovna dobré jméno si neudělal. Bohužel stejně tak Denisa, která to jako žena schytává mnohem více. Nepovedený románek rozhodně silně zapůsobil na její psychiku. 

Doufejme, že se tímto milostné kolečko už konečně dotočilo. V případě této trojice však platí pořekadlo "nikdy neříkej nikdy".

Autorský článek, další zdroje: Instagram, eXtra.cz

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47