ODHALENO: Co se stane v nových dílech Ordinace v růžové zahradě? My to víme!

 Celebrity 
05. srpna 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Bobo s Heluš budou mít syna a ten jim pořádně zavaří! Nova
Už od 22. srpna se mohou diváci Novy těšit na další sérii oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě. Přinášíme vám exkluzivní informace o tom, na co se můžete co se bude dít... Co, kdy, kde, kdo a s kým..?

Okouzlující ženy, učarovaní muži a dojde na skutečná kouzla, ale i čarování s emocemi…Tak nějak budou nové díly seriálu vypadat!

Eduard Valšík se kvůli své bývalé ženě Běle rozešel se sympatickou lékařkou Bibi a ta si teď bude muset najít jinou práci, se sokyní v lásce Bělou v Růžovce zůstat nechce. Je mladá, je krásná a pracovitá. Třeba s novou prací přijde i nová láska...

Marika je po rozchodu s Otou v nemilosti. Jediný, kdo pro ni bude mít pochopení, je kolega a spolubydlící Adam. Ještě víc je semkne tragické tajemství… U Mázlových jsou na nohou kvůli Emě. Začíná se chovat divně a to neunikne jejímu otci Karlovi Rytířovi, kterého starost o dceru přiměje přestěhovat se do Kamenice. Bude nablízku jí, ale i její matce Aleně. Ustojí Alenin vztah s Čestmírem další těžkou zkoušku?

V italské domácnosti Boba a Heluš se zjeví někdo, koho nikdo nečekal! Bobo má syna! Mohli by být velká, šťastná a bohatá rodinka, kdyby ovšem jablko padlo daleko od stromu. Jenomže to se nestalo…

Zdravotní bratr Vilík se zamiloval až po uši a zdá se, že by to tentokrát mohlo klapnout... Jenomže jeho vyvolená Květa jeho lásku nevidí nebo nechce vidět. Vidí v něm soka.
Vilík bude mít co dělat, aby si Květinu náklonnost získal…

Zásadní změna přijde v případě Zdena, která se vrací z Ameriky a kromě plných kufrů si veze i jedno velké tajemství. Její vztah s hokejistou Martynčákem prochází krizí. Zdena se chce vrátit ke své profesi, on o tom nechce ani slyšet a je nemilosrdný…

Co čeká oblíbené hrdiny kamenické nemocnice a kdo nový zahýbe s jejich osudy?

„Diváci se mohou těšit na staré známé Danu Morávkovou, Zlatu Adamovskou, Michaelu Badinkovou, Andreu Kerestešovou Růžičkovou, Mariku Šoposkou, Petra Rychlého, Jana Čenského, Petra Štěpánka, Martina Stránského, Radima Fialu a další, ale i na nové tváře: Chantal Poullain, Annu Slováčkovou, Kláru Oltovou, Milana Peroutku a Štěpána Benoniho...," prozrazují tvůrci Ordinace.

Zkrátka, všichni milovníci osudů postav z Ordinace se mají na co těšit!

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít