Vignerová má nevěrného Kolečka zpátky doma. Herečku Nesvačilovou modelka ignoruje

 Celebrity 
09. prosince 2022 17:23 / Pavla Krejčí
  6
📷
3 fotografie v galerii
Vignerová a Kolečko mají syna Jiříka NextFoto
Posledních několik měsíců poutá pozornost milostný trojúhelník, v němž jsou hlavními aktéry Petr Kolečko, Aneta Vignerová a Denisa Nesvačilová. Přelétavý Kolečko si však patrně nebyl jist, kde se mu líbí nejvíce a neustále pendloval sem a tam. Jak se zdá, konečně se v něm hnulo svědomí nebo možná touha po pohodlnosti, a vrátil se k podváděné Vignerové, s níž má syna Jiříka.

Jestli v českém showbyznysu existuje muž, který se neustále motá v milostném kruhu a nemůže se rozhodnout, kde konečně zastaví, je to rozhodně Petr Kolečko. Již několik měsíců střídavě přebíhá od své partnerky a matky syna Jiříka k milence. Ačkoliv se zdálo, že zůstane v náruči Denisy Nesvačilové, nakonec se ukázalo, že se jednalo pouze o chvilkový úlet.

Jak se zdá, kolečko se konečně dotočilo. Nesvačilové zbyly oči pro pláč a Vignerová slaví úspěch. I když zmiňovat slovo úspěch může být lehce zavádějící. Scénárista rozhodně nepůsobí zrovna jako charakterní muž a Vignerová si již nikdy nebude jista, zdali mu před nosem zase neproběhne další žena, se kterou by chtěl na chvilku zapomenout na rodinný život.

Redakce eXtra.cz modelku kontaktovala a zeptala se jí, zdali někdy exmilenku svého partnera oslovila. „Proč bych já měla být s Denisou v kontaktu?“ podivila se. „Ne, nebyly jsme v žádném kontaktu. Já jí přeju, aby byla úspěšná v tom, co dělá, já nejsem žádnej zlej člověk. Nevím, co k tomu říct, a přijde mi to trapný, abych se bavila o tom třetím člověku,“ doplnila.

Na první pohled se snažila působit nezaujatě. „My se skoro neznáme. Takže některý věci se v životě prostě dějí, a tak se prostě staly,“ poznamenala Vignerová ještě k tématu Nesvačilová.

Na druhou stranu, jak zjistil web eXtra.cz, Vignerová se v soukromí o zrzavé krásce vyjadřovala spíše pohrdavě, a dokonce ji nazývala „věcí“. Denisa se totiž pohybovala v jejich společném domě, a to se samozřejmě odkopnuté miss ČR nelíbilo. „Máme tam pořád oba své věci a teď tam probíhá okupace té Věci. Já to nechci nazývat jinak. Z pozice té holky to celé nechápu. Radši bych si ho vzala do bytu k sobě, ne vidět v cizím bytě moje fotky, koukat na moje hadry, chrápat tam v peřinách po mně…“ čílila se podle jejích blízkých. „Ona pro mě vždy byla taková jako… Nevěděla, na co se připíchnout. Může být ráda, že si konečně našla člověka, který jí napíše nějakou roli.“

Mnozí nechápou, jak mohla Kolečkovi vůbec odpustit. Podle všeho tahal za nos obě ženy. Nejprve jaksi Anetě zapomněl oznámit, že spolu již jako pár nefungují, a nahradil ji Denisou. Později pendloval od jedné k druhé, a zatímco Denise sliboval společnou budoucnost, pracoval na návratu k Anetě.

„Petr to samozřejmě delší dobu táhl na obě strany, a i když se mu po vašich všeříkajících fotkách opravdu, jak jste psali, podařilo Denisu ukecat, že se nic nestalo a že s Anetou vážně není zpátky, na něco teď kápla a udeřila na něj. Bylo to teprve před pár dny, kdy ho postavila před definitivní rozhodnutí,“ tvrdil eXtra.cz kamarád Kolečka.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený

Inu, nedá se říci, jestli ženy vyhrály, nebo prohrály. Denisa odešla ze vztahu se špatným jménem a zklamáním, Aneta si do domu zpátky přivedla přelétavce.

Autorský článek, další zdroj: eXtra.cz, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod