Julia Roberts ukázala vzácnou fotku svých dvojčat. Oslavila s nimi jejich osmnáctiny

 Celebrity 
01. prosince 2022 10:00 / Mirka Malá
  3
📷
1 fotografie v galerii
Julia Roberts je raději ženou v domácnosti než herečkou Depositphotos
Julia Roberts patří k těm herečkám, které si svoje soukromí poměrně hodně střeží. Přitom je to jedna z nejoblíbenějších hereček světa, ale ještě raději než hraní, má Julia svoji rodinu. A tak fotka, kterou zveřejnila u příležitosti osmnáctých narozenin jejích dvojčat, je skutečně vzácná.

Dvojčata Hazel a Finn jsou na fotografii, kterou Julia Roberts zveřejnila na svém instagramovém účtu, ještě úplně malá miminka. A čas letí tak rychle, že před několika dny oslavila osmnáctiny. Herečka má ještě patnáctiletého syna Henryho, ale i jeho fotografie, ať už ty současné nebo z jeho dětství, jsou velmi vzácné.

Henry slavil narozeniny v září, sama Julia pak v říjnu a nyní v listopadu dvojčata Hazel a Finn. Hereččina rodina tak má podzim plný oslav a za pár týdnů se přidají i Vánoce, na které se Julia moc těší. Není žádným tajemstvím, že čas, který může trávit s rodinou, je pro ni ten nejlepší.

Julia se za kameramana Dannyho Modera vdala už v roce 2002 a podle všeho jde o stále velmi šťastné manželství. Oba drží svůj vztah i všechny děti daleko od Hollywoodu a nejraději žijí úplně obyčejným životem. Dokonce před několika lety vyšlo najevo, že jejich děti vůbec netušili, jak slavnou herečkou Julia Roberts je. Ona sama se před čtyřmi lety svěřila s okamžikem, kdy se jí její děti poprvé zeptaly na její práci. „Nemyslím si, že někdy budou mít skutečnou povědomost o mé slávě,“ řekla tehdy Julia pro Harper's Bazaar. „Když na to začínali přicházet, bylo to jako: ,Ty jsi slavná?‘ A já řekla: ,Myslím, že hodně lidí mohlo vidět film, ve kterém hraji, nebo by mohli vědět, kdo jsem.‘ Pak se mě zeptali: ,A jsi slavnější než Taylor Swift?“

Minulý měsíc se zase stanici CBS svěřila, jak moc spokojená je se svým životem. „Když nepracuji, být v domácnosti je moje práce na plný úvazek. Není to samozřejmě každý den zalité sluncem, ale přináší mi to spoustu radosti. Život, který jsem si vybudovala se svým manželem a život, který jsme si vybudovali s našimi dětmi, to je ta nejlepší věc. Vrátit se na konci dne domů, vítězoslavně, k nim.“
V čem ale spočívá tajemství jejího dlouholetého spokojeného soukromého života, o kterém si mohou jiné hollywoodské hvězdy jenom nechat zdát, to herečka nikdy neprozradila. Netají se ale faktem, že herectví pro ni není zdaleka takovou prioritou, jakou je její rodina.

Než ale potkala svoji zjevně osudovou lásku, Dannyho Modera, to bylo v roce 2000 při natáčení slavného filmu Mexičan, měla už za sebou Julia jedno nepovedené manželství. V letech 1993 až 1995 byla vdaná za country zpěváka Lylea Lovetta. Taky měla veřejně poměrně dobře známé vztahy s herci Kieferem Sutherlandem a Matthewem Perrym ze seriálu Přátelé. Ten dokonce jejich krátký románek poměrně detailně popsal ve své knize. „Nebyl jsem dost. Nikdy jsem nemohl být. Byl jsem zlomený, nemilovaný. Takže místo toho, abych čelil nevyhnutelné agónii z její ztráty, rozešel jsem se s krásnou a skvělou Julií Roberts.“

Z krásné a skvělé Julie Roberts se ale mohou těšit i její fanoušci. Po covidové pauze se totiž zase pustila do filmování. K vidění je ve snímku Vstupenka do ráje nebo v sérii Gaslit. A v současné době už dotočila drama Leave The World Behind a chystá se na další drama s názvem Little Bee.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Julia Roberts (@juliaroberts)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47