Tereza Maxová ukázala fešného syna Tobiase. Slavná modelka mu pomáhá do světa modelingu

 Celebrity 
06. prosince 2022 11:56 / Mirka Malá
  2
📷
1 fotografie v galerii
Tereza Maxová shání synovi společnou práci v modelingu Nextfoto
Česká topmodelka Tereza Maxová se modelingu v posledních letech věnuje jen příležitostně a věnuje se přednostně rodině a svých charitativním aktivitám. Když ale může nafotit reklamní kampaň se svým dvaadvacetiletým synem, neváhá rozhodně ani vteřinu. Sama ostatně kdysi prohlásila, že pro syna udělá cokoliv.

Tobiase Maxu Fetterleina má Tereza Maxová ze svého prvního manželství s dánským tenistou Frederikem Fetterleinem. A vyrostl z něho opravdový fešák. Severské geny jeho otce se spojily s krásou jeho matky, a tak se není co divit, že se i Tobias snaží prosadit ve světě modelingu.

A občas se mu to i podaří. Je zastupovaný renomovanou modelingovou agenturou, ale nejvíc práce mu dohazuje právě jeho máma. S Terezou Maxovou dohromady nafotil Toby v posledních měsících už nejednu reklamní kampaň, obvykle se jedná o zakázky z Čech a Slovenska, takže ze zemí, kde má sama Tereza Maxová ještě stále velký vliv.

Nejnověji spolu tak pózovali pro kampaň jedné české firmy, která má v centru Prahy několik butiků s luxusními módními značkami. A přidala se k nim i Daniela Peštová. V zahraničí už Toby tolik práce nemá, ale každý svůj modelingový úspěch dvaadvacetiletý Toby rád zdokumentuje na svém instagramovém účtu.

Zda si ale Tobias Maxa Fetterlein už dokáže modelingem sám vydělat na studia v Londýně, je otázkou. Sama Tereza Maxová se před pěti lety netajila tím, že pro Tobyho je odhodlaná udělat cokoliv, a tehdy mu také platila tučné školné na internátní střední škole. Od té doby se Tobias posunul na University College London, což je jedna z deseti nejvýše hodnocených univerzit světa. Ani tam školné tedy nebude rozhodně levnou záležitostí. Toby tam studuje historii a archeologii.

Přestože se díky svojí slavné matce pohybuje Tobias alespoň v tom československém modelingu stále častěji, sám před nějakou dobou tvrdil, že modeling je pro něho jen příležitostná práce, které se v budoucnu věnovat nechce. Jeho metou je studium na Oxfordu. Jak Tobias Maxa Fetterlein ještě před několika měsíci tvrdil, historie a archeologie ho zajímala už střední škole, a proto se těmto oborům chce věnoval dál. Chtěl by dokonce vystudovat master degree na Oxford University. Se svým otce Frederikem Fetterleinem už absolvoval různé archeologické expedice, takže tuto zálibu zřejmě podědil právě po něm.

Zdá se ale, že sama Tereza Maxová ve svém nejstarším synovi vidí velký potenciál a myslí si, že by mohl ve světě módy být úspěšný. Toby prozradil, že to byla právě ona, kdo ho přemluvil, aby se modelingu věnoval alespoň příležitostně, a později se může rozhodnout, co ho bude bavit víc nebo která profese mu vydělá více peněz.

Tereza Maxová se za Tobyho otce Federika Fetterleina provdala v roce 2000. Tou dobou už s ním totiž byla těhotná a Tobias se narodil šest měsíců po svatbě. Manželství to ale moc dobré nebylo, a když Maxová přišla Fetterleinovi na nevěru s jistou dánskou zpěvačkou, podala nakonec v roce 2006 žádost o rozvod. Tou dobou už ale spolu dávno nežili a Maxová ještě ve svém rozvodovém roce začala chodit s tureckým podnikatelem Burakem Öymenem, se kterým se přestěhovala do Monaka. Maxové se v květnu 2009 v Praze narodila dcera Mína Öymen Maxová a v roce 2011 pak nejmladší syn Aiden Öymen Maxa. Za Buraka se Tereza nakonec provdala v říjnu 2016 v tureckém Bodrumu.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Tobias Maxa Fetterlein (@tobymaxafetterlein)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve