Ivanka Trump se prohání v Egyptě na velbloudech jen několik dní poté, co prasklo, že donáší FBI na svého otce Donalda

 Celebrity 
28. listopadu 2022 12:00 / Mirka Malá
  5
📷
1 fotografie v galerii
Ivanka Trump prchla i s rodinou do Egypta Depositphotos
Je to jen pár týdnů, co byla Ivana Trump v Praze, kde z rukou prezidenta Zemana převzala státní vyznamenání. Tou dobou už ji vyšetřovala FBI pro finanční machinace. Následovalo oficiální prohlášení, že končí s politikou a útěk do Egypta s celou rodinou.

Jakmile Donald Trump oznámil svou další prezidentskou kandidaturu, přispěchala jeho dříve velmi ambiciózní dcera Ivanka s oficiálním prohlášením, že s politikou končí a s otcem již spolupracovat nebude. Na první místo totiž náhle dala rodinu, především pak svého bohatého manžela Jareda Kuschera a své děti, jedenáctiletou Arabellu, devítiletého Josepha a šestiletého Theodora.

A najednou jsou sociální sítě plné dovolenkových fotografií z Egypta, včetně té, na které si Ivanka užívá jízdu na velbloudovi pouští. Povídá se, že Ivanka si svoji politickou kariéru po boku svého kontroverzního otce rozmyslela i v souvislosti s náhlou smrtí své matky Ivany, která v červenci spadla ze schodů ve svém luxusním bytě.

Ale je tu ještě nejnovější informace, která rezonuje médii po celém světě. Bývalý právník Donalda Trumpa Michael Cohen přišel s informací, že Ivanka i její manžel Jared spolupracují s FBI a stojí i za známou mohutnou domovní prohlídkou v Trumpově sídle Mar-a-Lago. A to je údajně ten hlavní důvod, proč se Ivanka stáhla z politiky a raději jezdí po egyptské poušti na velbloudovi.

"Věřím, že Jared a Ivanka jsou potenciálně krtci, víte, pokud jde o dokumenty z Mar-a-Lago a tak dále,“ řekl Cohen MSNBC a naznačil, že to byl jeden z důvodů, proč Ivanka oficiálně ohlásila odchod z politiky. „A bylo by velmi zajímavé mít, řekněme, zetě, dceru, která je informátorkou FBI, tedy informátorkou ministerstva spravedlnosti, jako vedoucí kampaně nebo administrativy, pokud by se mu nějak podařilo vklouznout zpátky dovnitř.“

Cohen se ještě rozpovídal o tom, jak Trumpova rodina vydělávala stovky milionů dolarů v době jeho prezidentství. „Za dobu, kdy byli v administrativě, vydělali 640 milionů dolarů. Jaredův otec dostal milost, kterou chtěl.“ Charles Kushner se totiž v roce 2004 přiznal ke všem obviněním, včetně daňových úniků. „Navíc Jared stáhl ze Saúdů dvě, dvě a půl miliardy,“ dodal Cohen s poukázáním na Kushnerovy vazby s touto arabskou zemí.

Před pěti měsíci navíc Donald Trump a jeho děti Donald Trump Jr. a Ivanka Trump dostali příkaz svědčit v civilním vyšetřování jejich obchodních záležitostí ve státě New York. V soudních dokumentech se mimo jiné uvádí, že existuje podezření, že byly podány zavádějící finanční výkazy o nemovitostech včetně 40 Wall Street na Manhattanu, Trumpova střešního bytu v Trump Tower a golfových hřišť v New Yorku a Skotsku. Už v roce 2016 se ostatně média zajímala o daňová přiznání samotného Donalda Trumpa, konkrétně v souvislosti s Trump National Golf Club v Ossiningu. A to je takový hezký příklad za všechny. Protože když došlo na daně, tak se z padesátimilionového golfového klubu rázem stalo hřiště za pouhých 1,4 milionu dolarů.

A tak jsou velbloudi a pyramidy mnohem lepší, než trable, které Ivanku doma čekají. "Den na pyramidách! Je to krásné prozkoumávat krásu Egypta poprvé se svou rodinou!" radovala se Ivanka u série fotografií z dovolené na svém instagramovém účtu. Do Egypta odjela právě ve chvíli, kdy se začaly šířit informace o tom, že na svého otce donáší FBI.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Ivanka Trump (@ivankatrump)

Autorský článek, další zdroj: Instagram, Times of Israel, Page Six

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47