Madonna se po delší době ukázala v lepším světle. Na Díkůvzdání se sešla se všemi svými šesti dětmi a chovala se jako matka

 Celebrity 
29. listopadu 2022 08:28 / Mirka Malá
  2
📷
1 fotografie v galerii
Madonna se výjimečně sešla se všemi dětmi Depositphotos
Zpěvačka Madonna, která v posledních měsících svoje fanoušky na Instagramu už prakticky jen děsí svými prapodivnými videi a fotografiemi, se konečně ukázala ve své civilnější podobě. Tentokrát se totiž na Díkůvzdání sešla se všemi svými šesti dětmi a chovala se jako matka.

Pro Madonnu to totiž byla doslova ojedinělá chvíle. Aby se sešla najednou se všemi svými šesti dětmi, je totiž pro ni opravdu unikátní okamžik. A Díkuvzdání byla příležitost, kdy se jí to konečně povedlo. Rodinnou oslavu tohoto oblíbeného amerického svátku si tak užila jak se čtyřmi adoptovanými dětmi Davidem, Mercy, Estere a Stellou, ale i se svými biologickými dětmi, tedy dcerou Lourdes a synem Roccem.

A pro rodinnou sešlost se Madonna konečně také normálně oblékla. V poslední době totiž často budila u svých fanoušků rozpaky, když se na svých instagramových fotkách zvěčňovala v různých sexy polohách, často málo oblečená, a problém pro ni nebyl ani ukázat svá velká ňadra. Tentokrát ale Madonna zvolila sice korzet s hlubokým výstřihem, ale velmi vkusný. Dekolt tak jako tak zakrývala vrstva různých náhrdelníků a outfit doplňovala delší černá sukně a černé boty.

Madonna dokonce ani svoje děti neděsila svým plastikami pozměněným obličejem a zvolila i poměrně umírněný make-up. Právě její vzhled a časté velmi expresivní sexuální fotografie a videa, která zpěvačka v posledních měsících zveřejňuje na svém Instagramu, vzbuzují u jejích fanoušků obavy o její duševní zdraví. Jak je ale vidět při setkání s dětmi, když se chce, může čtyřiašedesátiletá hvězda vypadat normálně a příjemně.

Fakt, že čas pravděpodobně alespoň trochu obrousil hrany mezi Madonnou a jejími biologickými dětmi, je dobrou zprávou. Už v létě zpěvačka neváhala odletět do Evropy, aby se zúčastnila narozeninové oslavy svého syna Rocca, kterého má z manželství s filmovým režisérem Guyem Ritchiem. A není žádným tajemstvím, že to byl právě Rocco, kdo od své matky jako teenager utekl, protože ji nemohl vystát.

Během tehdejšího Madonnina koncertního turné zmizel Rocco do Londýna ke svému otci. To si ale Madonna nechtěla nechat líbit, a návratu syna se domáhala dokonce u soudu. Jenomže Rocco už byl tehdy dostatečně velký na to, aby mohl vyjádřit jasný názor, se kterým z rodičů chce žít, a soud mu také vyhověl. Rocco tedy nakonec zůstal v Londýně se svým otcem Guyem Ritchiem a dnes je z něho uznávaný mladý malíř. Přesto ale Rocco se svou matkou netráví příliš mnoho času. Občas zajdou na večeři nebo se vidí na nějaké rodinné oslavě. Na nějakou společnou dovolenou to zkrátka nevypadá ani po těch dlouhých letech, přestože je Roccovi už dvaadvacet.

Velmi podobně je na tom i Madonnina dcera Lourdes, které je dnes šestadvacet. Ta se v teenagerovském věku netajila tím, že se těší na své osmnáctiny a bude se moct od své matky odstěhovat. A to také nakonec udělala. Tehdy se povídalo, že ji Madonna odmítla finančně podporovat, a dodnes Lourdes také tvrdí, že si sama financovala i svá studia, přestože je Madonna velmi bohatou zpěvačkou, jejíž jmění se podle aktuálních dat odhaduje na 850 milionů dolarů, a je tak jednou z nejbohatších zpěvaček. Přesto zřejmě do začátku vlastní dceři nedala ani cent.

Zkrátka to s Madonnou vůbec není jednoduché. I když strávila Díkůvzdání s dětmi jako správná matka, nedávno na Instagramu zveřejnila video, na kterém vylizovala vodu ze psí misky a předváděla různé sexuální pózy z různými předměty. Tenhle její kousek fanoušci označili jako velmi trapný.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Madonna (@madonna)

 

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47