Lela Ceterová prý končí s plastikami. Ještě chce ale podstoupit poslední

 Celebrity 
04. prosince 2022 09:01 / Pavla Krejčí
  14
📷
2 fotografie v galerii
Lela Ceterová má za sebou již několik plastik NextFoto
Manželka Karlose Vémoly, Lela Ceterová, přišla s razantním rozhodnutím. Údajně se vzdá jakýkoliv plastických zákroků. Plánuje pouze podstoupit jeden poslední, kterým chce napravit chybu, které se dopustila v mládí. Jak dlouho jí tento postoj vydrží?

Slovenská playmate proslula svým obřím hrudníkem a nespočtem dalších plastických zákroků. Ačkoliv je zřejmé, že je na estetických úpravách těla téměř až závislá, vyjádřila opačný postoj. Prý došla k tomu názoru, že by měla s operacemi skončit! Promluvila o tom s Agátou Hanychovou v pořadu Holčičky, kde se zmínila i o své „vášni“ k plastice.

Svůj první zákrok podstoupila již v osmnácti letech, avšak dodnes ho lituje. Prý toto rozhodnutí chtěla alespoň částečně napravit. „Bylo mi osmnáct a plánovala jsem to delší dobu, vlastně už od základní školy. Velmi mě trápilo, že jsem měla malá prsa, byly to takové lentilky pod kobercem,“ svěřila se webu Expres. 

To byl však jen začátek. Plastiku prsou podstoupila již několikrát a podle mnohých je výsledek poměrně znepokojující. Malé lentilky nahradil obří hrudník, který mnohdy nemůže vtěsnat do žádného oblečení. Ňadra si prý nechala dohromady upravit pětkrát. Nicméně proti gustu žádný dišputát, její manžel Karlos si v umělých kráskách libuje, takže rozhodně zkrátka nepřijde. I když nic není jisté, údajný románek s pornoherečkou vnáší do situace nový nadhled…

Nedávno šla vnadná Lela znovu pod kudlu. Nelíbila se jí plastika nosu, proto si ho nechala reoperovat. Vyrazila dokonce až do Íránu, kde si vedle nosu nechala upravit oční víčka, píchnout botox a doplnit rty.

Špatně udělaný nos ji prý dost trápil, proto se odhodlala k tomuto kroku. „Velmi to bolelo, ale stálo to za to. Měla jsem ho zle udělaný. Transplantovali mi chrupavku z ucha do nosu a předělali mi ho. Chirurg mi řekl, že za dvacet roků, co operuje, prý nezažil tak pokažený nos,“ prozradila v pořadu Holčičky.

Nyní si prý uvědomuje, že mohou být operace rizikové. Proto se rozhodla své tělo nadále netrápit. „Jsem máma dvou dětí a vnímám rizika i všechny věci kolem. Narkózy už snáším hůř,“ svěřila se dále Lela. Nicméně jedné operace opravdu lituje, dokonce ji označila za mladickou nerozvážnost. Prý se ji v příštím roce chystá napravit.  „Chci si opravit jednu chybu z mládí. A pak už s tím opravdu končím,“ nechala se Lela slyšet v rozhovoru s Bleskem. Nedodala však, o co se jedná.

Největší problém plastických operací vidí v tom, že je doktoři nejsou schopni udělat kvalitně. I z toho důvodu se rozhodla vyrazit do zahraničí. „Když se ohlédnu zpět, tak některá svoje rozhodnutí bych rozhodně vrátila. Když jsem se dříve rozhodla jít na nějakou plastickou operaci, neměl mi kdo poradit a myslím si, že jsem se nedostala úplně k těm správným plastickým chirurgům, a to je velká škoda. Ale už se s tím nedá nic dělat. Člověk si může pomoct jedině tak, že se konečně dostane do správných rukou,“ dodala v rozhovoru s Bleskem.

Lela má prý plastik plné zuby a nyní si je vědoma, že by měla přestat. Snad toto moudré rozhodnutí přetrvá.

Autorský článek, další zdroje: Expres, Blesk, pořad Holčičky

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008