Evík ze Sluncí, sen, alias Jarka Kretschmerová je prý na zabití!

 Celebrity 
16. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslava Kretschmerová není prý zrovna vzor ctnosti herecké dochvilnosti a někdy kolegům dělá starosti! archiv Nova
Doslova na zabití je prý občas jinak milá, příjemná a přátelská Jarka Kretschmerová, alias Evík z Troškových Sluncí, sen. Její nedochvilnost a volnomyšlenkářský přístup k některým věcem vytáčí některé její kolegy do vrtule. Zatímco si někteří zvykli a berou jí takovou, jaká je, jiní se jen modlí, aby s ní už nemuseli hrát.

"Jarka je boží člověk, ale jako kolegyně, na kterou se má člověk přesně spolehnout je prostě trochu na zabití," směje se jedna z hereček s tím, že Kretschmerová je bohém a půl hodina sem či půlhodina tam jí nic neříká.

Jediný čas, který dodržuje, je hlavně pražská Ypsilonka, která je její domovskou scénou, ale jinak? "Když jsme zkoušeli muzikál Mamma Mia!, tak to bylo o nervy. Chodila kdy chtěla, přišla třeba o hodinu později a hned režisérovi řekla, že spěchá a za tři čtvrtě hodiny už musí být jinde. Navíc neuměla často texty, říkala si, co sama chtěla.. Zkrátka má to hodně na háku," říká další z herců a zpěváků, jenž Kretschmerovou několikrát zažil.

Někteří kolegové jí sice prý neustále omlouvají a říkají, že Jarka je vlastně boží člověk, který si může dovolit cokoli, a stejně ji budete milovat, jiní to ale vidí jinak. "Profesionál je především dochvilný a u herce to platí dvojnásob. A když může devět z deseti lidí přijít nejen včas, ale i s dostatečným předstihem, proč ta jedna nemůže přijít alespoň včas," diví se herečka, která s "Evíkem" občas hrála.

Kretschmerová žije sama, nemá rodinu a žije především svou prací. Před lety sklouzla k sektě Jehovistů, z čeho ji na štěstí kamarádi dostali. Ale její myšlení tím prý trochu utrpělo, protože herečka prý nežije úplně v prudké realitě a to je možná i podstata toho, proč není prý tak spolehlivá, jak by se od ní čekalo.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve