Třiapadesátiletá topmodelka Helena Christensen ukázala nádhernou postavu jen v průsvitném krajkovém prádle

 Celebrity 
04. prosince 2022 09:46 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Helena Christensen je už od devadesátých let na vrcholu modelingu Depositphotos
Helena Christensen patřila v devadesátých letech minulého století mezi tzv. supermodelky. Tyhle krásky, mezi kterými nechyběly ani Naomi Campbell, Linda Evangelista, Cindy Crawford nebo Kate Moss doslova dominovaly módnímu průmyslu té doby. A Helena Christensen ve své dlouhé kariéře pokračuje úspěšně dodnes.

Třiapadesátiletá Helena se blýskla ve své nové kampani na spodní prádlo a její fotky okamžitě obletěly svět. V průsvitném krajkovém prádle totiž předvedla doslova zázračnou postavu, kterou by jí mohly závidět i o dost mladší modelky.

Helena se na veřejnosti v posledních letech moc neukazuje, tedy především nevymetá každý večírek, a tak její perfektní figura nadchla okamžitě všechny. K fotkám, které modelka zveřejnila na svém instagramovém účtu, její fanoušci okamžitě psali jen samé superlativy. „Pořád neskutečně krásná,“ napsal jeden. Další pak připsal: „Moje nejoblíbenější modelka všech dob. Jsi absolutně úchvatná.“ A reagovaly samozřejmě i ženy. Jedna z nich mimo jiné napsala: „Nejúžasnější žena minulosti, současnosti i budoucnosti. Poděl se o svá tajemství.“

Helena měla v devadesátých letech opravdu úžasnou kariéru. Dodnes je legendární její hlavní role v hudebním videu k hitu Chrise Isaaka Wicked Game, který se jen díky ní dostal do top 10 žebříčku nejsvůdnějších videí všech dob MTV. V roce 1996 ji Frank DeCaro z New York Times v článku nazval společně se Cindy Crawford, Christy Turlington, Claudií Schiffer, Naomi Campbell, Lindou Evangelistou a Elle Macpherson tzv. velkou sedmou.

Navzdory úžasné kariéře ale prožila Helena Christensen krizové období ve svém soukromém životě. Poté, co se zpěvák slavné australské skupiny INXS Michael Hutchence rozešel s Kylie Minogue, začala s ním chodit právě Helena. Chodila s ním dlouhé čtyři roky a nakonec byl Hutchence nalezen oběšený na svém opasku v hotelovém pokoji v listopadu roku 1997.

A i když to je už velmi dávno, dodnes je to ve spojení s touto dánskou kráskou velké téma. Teprve nedávno vystoupila na veřejnosti zpěvákova sestra Tina a obvinila slavnou modelku, že si celou dobu nechávala pro sebe důležitou informaci. Hutchenceova rodina se ji dozvěděla teprve před třemi lety. Šlo o vážný úraz hlavy, který zpěvákovi způsobil taxikář v Kodani, když tam byl na návštěvě za Helenou. Hutchence tehdy krvácel z úst i uší.

Helena o tom promluvila až právě před třemi lety a tvrdila, že po úrazu se velmi změnila Hutchenceova povaha. Začal prý být agresivní, ztratil čich a byl nevyzpytatelný. Také začal hodně pít. Helena to nevydržela a nakonec se s ním v roce 1995 rozešla. O dva roky později se Hutchence oběsil. Tehdy se také spekulovalo o tom, že zpěvák možná nechtěl spáchat sebevraždu, ale že s mu vymkla z kontroly jistá sexuální praktika.

Jeho sestra se před několika týdny k tématu vrátila a obvinila Helenu, že jeho rodině zatajila poranění mozku, které Hutchence v Kodani utrpěl. Myslí si, že by rodina dokázala zpěvákovi pomoci, kdyby vůbec o tomto vážném incidentu věděla.

Každopádně krásná supermodelka se nakonec nikdy nevdala, i když měla ještě dva vážné vztahy. Pět let chodila s hercem Normanem Reedusem, se kterým má syna, který se narodil v roce 1999. Jejím posledním známým delším vztahem je pak vztah se zpěvákem skupiny Interpol Paulem Banksem, se kterým žila sedm let, ale rozešli se v roce 2005.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Helena (@helenachristensen)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47