Kate Middleton zazářila v rudých šatech. S nádherným diadémem a náušnicemi Alžběty II. vypadala jako pravá královna

 Celebrity 
09. prosince 2022 13:57 / Pavla Krejčí
  1
📷
1 fotografie v galerii
Kate Middleton vypadala v rudé róbě nádherně Wikimedia Commons / Natural History Museum
Princezna z Walesu opět dokázala, že má královské způsoby i eleganci v krvi. Oblékla se do rudých šatů, které obepínaly její štíhlou postavu a nádherným diadémem doladila vzhled budoucí královny. Všem v sále se při pohledu na ni tajil dech.

Princezna z Walesu se připojila ke členům královské rodiny na každoroční diplomatické recepci, kdy je více než 500 členů diplomatického sboru vítáno ve státních síních v Buckinghamském paláci. Ozdobila se vzácně vídaným diadémem: čelenkou z lotosového květu, kterou měla naposledy na sobě v roce 2015, jak podotýká web People.

Předpokládá se, že tento výjimečný šperk byl počítán mezi diadémy královny Alžběty a má se za to, že původně patřil královně matce. Údajně si ho nechala vyrobit z náhrdelníku, který dostala od krále Jiřího VI. jako svatební dar. 

Kate již dříve vynesla šperk na diplomatické recepce. Nejprve v roce 2013 a poté na státním banketu pro čínského prezidenta Si Ťin-pchinga v roce 2015. Tehdy ho také náhodou spojila s jiskřivě červenými šaty, i když tenkrát měla vlasy sčesané do drdolu.

Tentokrát se Middleton zatřpytila v šarlatových šatech od návrhářky Jenny Packham s dlouhými rukávy, jenž byly celoplošně pokryty květinovými korálky. Vlasy si nechala učesat do pro ni netypicky rovného stylu a doplnila je náušnicemi, které patřily zesnulé Alžbětě II. Králova choť, Camilla Parker Bowles, také zabrousila do pokladů šperkovnice zesnulé panovnice a na úterní akci vynesla belgickou safírovou čelenku.

Ačkoliv je diplomatická recepce pořádána každý rok, v letech 2020 a 2021 se kvůli pandemii COVID-19 nekonala. V únoru 2022 se královna Alžběta, která zemřela o několik měsíců později, řídila radou ministra zahraničí Spojeného království, aby recepci odložila. Měla se totiž konat 2. března na zámku Windsor ve chvíli, kdy začala válka mezi Ruskem a Ukrajinou.

Princezna Kate se v plné parádě vrátila zpátky do Anglie po královském turné v Bostonu, kam vyrazila s manželem princem Williamem na udílení cen Earthshot Prize Awards. Na tuto významnou událost vynesla vypůjčené zelené šaty Solace London, které doplnila smaragdovým náhrdelníkem princezny Diany a odpovídajícími náušnicemi.

V posledním měsíci se Kate předvádí jako pravá budoucí královna. Koncem listopadu debutovala jako princezna z Walesu na státním banketu na počest jihoafrického prezidenta Cyrila Ramaphosa. Oblékla bílé šaty rovněž od Jenny Packham a zkombinovala je s diadémem Lover's Knot, který byl oblíbencem princezny Diany, jak podotýká web PageSix. Ačkoliv ho zesnulá Diana měla ráda, způsoboval jí bolesti hlavy. Nebyl totiž zrovna lehký na nošení.

Autorský článek, další zdroje: PageSix, People

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít