Belohorcová s manželem zažehnali manželskou krizi a uspořádali na Tenerife velkou party. Zpívat jim přiletěla i Vondráčková

 Celebrity 
07. prosince 2022 09:25 / Mirka Malá
  7
📷
1 fotografie v galerii
Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek překonali manželskou krizi Nextfoto
Zuzana Belohorcová přiznala, že s manželem Vlastou Hájkem prošli před časem těžkou manželskou krizí. Tu zapříčinila zejména nepříznivá finanční situace rodiny a také nepovedené stěhování z Miami do španělské Marbelly.

Když Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek odcházeli z Miami do Evropy, vybrali si luxusní španělské letovisko Marbella. Chtěli tam rozjet svůj byznys s realitami, jenomže se ukázalo, že Marbella není to, co si od ní slibovali. A teprve nyní vyšly najevo informace o tom, že v té době Belohorcová s Hájkem prožívali těžkou manželskou krizi.

Nedávno Belohorcová ve slovenských médiích konečně přiznala, jak to tehdy bylo. Všechno začalo už právě v Marbelle, kde se Belohorcové a dětem nelíbilo, protože tam v zimních měsích zkrátka není teplo, na jaké byla rodina zvyklá. Rodinný přítel také prozradil, že Belohorcová s Hájkem řešili i finanční krizi. Hájek údajně ztratil v covidové době dost peněz na burze, nový byznys nestihl ve Španělsku ani vybudovat a Belohorcová se rozhodla proto vydělat pár euro ve slovenské verzi show Tvoje tvář má známý hlas.

Tři měsíce tedy trávila v Bratislavě, odkud dostala zprávu, kterou musela nejdřív tak říkajíc rozdýchat. Její manžel se rozhodl, že rodinu přesídlí na známý ostrov Tenerife. Sotva tedy Belohorcová vybalila kufry v Marbelle, odjela na Slovensko, odkud se vracela už na Tenerife. A jak sama bývalá moderátorka poznamenala, tou dobou byli jako lidé i jako manželé opravdu hodně dole. Bez peněz a s neustálým stěhováním.

Nakonec se jim ale podařilo na Tenerife usadit a rozjet tam vlastní realitní kancelář, ve které oba pracují jako makléři. A před několika dny také na Tenerife uspořádali velikou party, na které slavili první narozeniny vlastní tenerifské realitky. A soudě podle rozsahu bujarého večírku, se jim na Tenerife opravdu daří.

Belohorcová s Hájkem na oslavu pozvali celkem 350 hostů a zaplatili si také řadu osobností z řad českého a slovenského showbyznysu. Na Tenerife jim tak například přijela zazpívat Helena Vondráčková a svůj minikoncert měl během večera i Felix Slováček. A vedle nich zpívala i Natálie Grossová.

Manželská krize je tedy zažehnána a Belohorcová s Hájkem už zase zvesela vydělávají na luxusních nemovitostech na jednom z nejoblíbenějších turistických ostrovů. Faktem je, že manželé se už dlouhé roky snaží vytvářet dojem, že si žijí na vysoké noze. Jak se ale nakonec ukázalo, ne vždy to je pravda. Hájkovy podnikatelské aktivity budily otazníky už v době, kdy manželé ještě žili v České republice. Mezi různými celebritami o něm koluje řada historek, které zažili na vlastní kůži. Jako například ta, kterou kdysi vyprávěl Pavel Novotný. Hájek kdysi organizoval setkání majitelů luxusních vozů Ferrari, kterým sám jezdil, a za jejich ubytování si účtoval víc, než kolik ve skutečnosti stálo. Ani důvod, proč se vlastně Belohorcová a Hájek rozhodli odstěhovat z Miami, kde byli údajně tak úspěšní, nevysvětlili nikdy manželé věrohodně.

Není se tedy co divit, že jejich manželství občas projde krizí, protože jejich život dost možná připomíná jízdu na hodně rychlé horské dráze. Přesto Zuzana Belohorcová při svém manželovi stojí a k fotkám z luxusního tenerifského večírku připsala pro Vlastu tento vzkaz: „I když je to někdy náročné a těžké, víme, že nic není v životě zadarmo… Opět jsme dokázali, že se práce nebojíme a že si jdeme za svým cílem tvrdou prací, úsilím a vytrvalostí. Díky za tvůj drive a energii, kterou vnášíš do businessu i do našeho společného života. Milujeme tě.“

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve