Jennifer Lopez ukázala svoje sestry. Podobné si ale vůbec nejsou

 Celebrity 
02. prosince 2022 16:42 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Jennifer Lopez má se svou rodinou silný vztah Depositphotos
Někteří fanoušci slavné zpěvačky a herečky ani netuší, že má nějaké sestry. Jennifer Lopez se s nimi ukazuje skutečně jen zřídka a vlastně ani tentokrát se společnou fotkou nechlubila na sociálních sítích ona, ale jedna ze sester.

Ani jedna ze sester totiž na rozdíl od Jennifer není slavná, a kromě toho, že si  s JLo nejsou ani moc podobné, rozhodně nemají tu dokonalou vizáž jako slavná zpěvačka. Jsou to zkrátka ženy, které žijí běžnými životy, i když tu a tam se objeví informace, že jsou si se svou slavnou sestrou blízké.

Proto také spolu trávily i oblíbený americký svátek Díkůvzdání, kde také vznikla vzácná společná fotografie, na které jsou všechny tři sestry společně. Tedy Jennifer, Lynda a Leslie. A právě nejmladší Lynda, které je jednapadesát, se fotkou pochlubila na svém instagramovém účtu.

Jennifer Lopez je tedy prostřední ze tří sester Lopezových. V červenci oslavila třiapadesáté narozeniny, zatímco starší Leslie je šestapadesát. Jennifer, Lynda a Leslie vyrostly samozřejmě všechny v Bronxu a jsou si údajně neuvěřitelně blízké. Leslie pracuje jako učitelka hudby a nemá ráda pozornost médií, mladší Lynda, která je novinářkou a spisovatelkou, se tu a tam objeví na nějaké akci společně s Jennifer. Nicméně Leslie k showbyznysu přeci jen trochu přičichIa, když si v roce 2021 zahrála operní zpěvačku ve filmu The Man In The Attic. Objevila se také po boku svých sester a svého syna Brendona Scholla v roce 2020 v seriálu Draw With Me.

Vlastně docela nedávno promluvila Jennifer Lopez pro časopis People o tom, jak těžké bylo obejít se v covidové době bez rodiny. „Stalo se to věcí číslo jedna, kterou jsme svým způsobem tak dlouho považovali za samozřejmost. Protože jsme se nemohli vídat s mámou a tátou tolik, jak jsme chtěli, netrávili jsme spolu prázdniny. A různé podobné věci, kdy si uvědomujete, že zdraví je nejdůležitější věcí číslo jedna v našich životech, takže se stalo obrovskou prioritou.“

Takže je logické, že ani na Díkůvzdání slavná Jennifer na svou rodinu nezapomněla a tento svátek oslavila se svými blízkými. A samozřejmě ale také se svým čtvrtým manželem Benem Affleckem a všemi jejich dětmi. A že jich dohromady mají. Jennifer má z manželství se zpěvákem Marcem Anthonym dvojčata Emme a Maxe, zatímco Affleck má z manželství s herečkou Jennifer Garner tři děti. Dcery Violet a Seraphinu a syna Samuela. 

Jennifer si dnes může samozřejmě dovolit slavit Díkůvzdání hned několikrát. Se svými sestrami ale vyrůstala v nuzných poměrech a i ke své kariéře se vypracovala skutečnou tvrdou prací. Její rodina byla tak chudá, že když v šestnácti letech chtěla Jennifer chodit do tanečních kurzů, její rodina si nemohla dovolit kurzy platit, a tak Jennifer musela nejdříve brigádničit, aby mohla tancovat.

Poctivě ale dřela, a to se jí vyplatilo. Tancování jí totiž dostalo do videoklipů a televize. A odtud už vedla snazší cesta k hudbě a filmu. Svůj první film, kde ještě ale byla za tanečnici, natočila už v roce 1991, to jí bylo dvaadvacet. A pak už dostávala další a další filmové role. Na hudební kariéru, která nakonec v jejím životě převážila, si ale Jennifer Lopez musela počkat až do roku 1999, kdy vyšla její debutová deska. Od té doby je Jennifer Lopez na vrcholu, i když mnohdy její zajímavý soukromý život zastíní její profesní úspěchy.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Lynda Lopez (@lyndalopez08)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47