Ariana Grande si dala k Vánocům překvapivý dárek

 Celebrity 
30. prosince 2021 16:34 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Slavná zpěvačka odešla v tichosti ze sociální sítě Twitter Shutterstock
Slavná zpěvačka Ariana Grande udělala to, co její kolegyně Miley Cyrus už před lety. V tichosti o Vánocích zrušila svůj twitterový účet. Zřejmě měla dojem, že během vánočních svátků si toho její fanoušci ani nevšimnou.

Proč zpěvačka svůj účet zrušila, to je zatím nezodpovězená otázka. Každopádně si toho ale její fanoušci obratem všimli poté, co jim tato sociální platforma začala oznamovat, že účet Ariany Grande neexistuje.

Zpěvačka měla přes 85 milionů followerů

A to není opravdu vůbec málo. Přesto svůj účet na Twitteru zrušila i přes fakt, že těsně před svátky propagovala svůj nový projekt pro Netflix Don´t Look Up. Podle magazínu People je tedy možné, že i ona se na Twitteru setkala s kyberšikanou a raději svůj účet zrušila.

Místo toho se Ariana začala více soustředit na svůj instagramový účet, kde svým fanouškům také popřála krásné Vánoce. Ostatně fandů tam má 285 milionů. Je tedy možné, že twitterový účet už jí tak byl vlastně k ničemu.

I přes veškerá pandemická omezení měla Ariana Grande velmi rušný rok. Stala se porotkyní v pěvecké reality show The Voice. V květnu se navíc provdala za renomovaného realitního makléře Daltona Gomeze. A také začala podnikat v kosmetickém průmyslu.

Co nového chystá v roce 2022 pro své fanoušky, to už jim bude oznamovat jen na svém instagramovém účtu.

Zdroj: People, Cosmopolitan.

 
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod