Horáček vystěhoval exmanželku! Připravil ji o dům a sousedy prý opovrhuje!

 Celebrity 
19. května 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Michal Horáček svou dnes už exmanželku vystěhoval z domu, který kdysi patřil její rodině! Profimedia, archiv
Textař Michal Horáček sice působí jako slušný, vzdělaný, inteligentní a empatický člověk, ale podle obyvatel Roudnice nad Labem, kde žije, je vše jinak. Je to jenom maska. Teď dokonce z vily vystěhoval svou exmanželku, které dům kdysi patřil a k sousedům se tedy nechová údajně dvakrát zdvořile. A to chce přitom tenhle multimilionář kandidovat na hlavu státu!

„Je to na hlavu, aby tohle byla hlava našeho státu. Zlatej Zeman, ten se aspoň ke svým sousedům v Novém Veselí chová uctivě, ale Horáček? Škoda mluvit!,“ svěřila se VIPstory.cz obyvatelka Roudnice.

Tam Michal Horáček prý skoupil řadu domů či garáží, zboural je, aby měl obrovský pozemek. Kdysi se nechal slyšet, že to dělá z jednoho prostého důvodu: „Chci mít prostě hezké a klidné okolí.“

Jenže Horáček chce mít klid. Od takzvaně „obyčejných“ lidí, s kterými se vůbec nebaví se chce stranit. Alespoň takhle lidé z jeho okolí mluví. Sází stromy, jak ho napadne, jedněm sousedům se údajně kdysi proboural do garáře a bylo mu to jedno, jiné zase naprosto ignoruje.

Když se po desítkách let rozvedl se svou manželkou Rut, vysvěhoval ji z baráku. Ten přitom kdysi patřil jejím rodičům. Horáčkova exmanželka nyní bydlí na pražských Vinohradech, kde jí nejspíš koupil byt.

Rut Horáčkovou, kterou sousedé měli moc rádi a vážili si jí, vyměnil slavný textař za kostýmní výtvarnici Michaelu Hořejší, s kterou ve vile taky bydlí. Podle místních se zdá, že nemá stále dost a proto se ke svému okolí chová takhle přehlíživě.

„Má ještě chalupu kdesi v jižních Čechách a ještě další nemovitosti. K čemu mu to je? Stejně pořád nemá čas a někde poletuje. Já se mu divím. Je úplně jinej, než jak se dělá třeba v televizi,“ říká další obyvatel čtvrti, v které v Roudnici nad Labe autor mnoha hitů žije.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod