Soud rozhodl: Manželka De Nira nedostane polovinu jeho majetku. Rozvod by ho zruinoval

 Celebrity 
24. října 2021 19:00 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Grace Hightower má nákladný životní styl a nechce o něj přijít Shutterstock
Podle posledního soudního rozhodnutí nedostane De Nirova ex Grace Hightower polovinu z jeho majetku ve výši 500 milionů dolarů, protože pak by herec časem zůstal zcela bez peněz.

Již dříve bylo u soudu odhaleno, že Gracina průměrná měsíční útrata činí 215 000 dolarů měsíčně na kreditních kartách a 160 000 dolarů v hotovosti. Robertova právní zástupkyně Caroline Krauss tvrdila, že kvůli finanční zátěži herci docházejí peníze. Grace původně chtěla získat polovinu z jeho 500 milionů dolarů, protože jsou to "manželská aktiva“ podle předmanželské smlouvy uzavřené v roce 2004.

Rozvod přijde De Nira draho i tak

Nároky Grace na polovinu z tak velkého majetku byly zamítnuty odvolacím soudem, který potvrdil rozhodnutí nižšího soudu z února 2021. Soudní rozhodnutí znělo jasně: "Příjmy manžela dosažené během manželství a další obchodní majetek nabytý během této doby jsou jeho samostatným majetkem." Navzdory tomu bude ale herec svojí ex nadále platit 1 milion dolarů ročně, dokud jeden z nich nezemře nebo se ona znovu nevdá. Grace také získá nějaké tučné miliony, kvůli čemuž musí De Niro prodat svůj dům za 20 milionů dolarů. To umožní Grace koupit si vlastní nemovitost, ve které bude bydlet s jejich dvěma dětmi, třiadvacetiletým Elliotem a devítiletou Helen Grace.

Herec a jeho ex jsou v rozvodové bitvě už od prosince 2018. Robert a Grace se vzali v roce 1997, rozvedli se v roce 1999, pak se dali znovu dohromady a v roce 2004 obnovili své sliby, než v roce 2018 požádal sám De Niro o rozvod. Zpočátku se dvojice hádala o péči o své nejmladší dítě, ale nyní se hádky vedou především o peníze a majetek. 

Přestože sama Grace Hightower tvrdí, že De Niro má peníze a majetek v hodnotě 500 milionů dolarů,  jeho právnička Caroline Krauss říká, že extravagantní životní styl jeho exmanželky řadu peněz odčerpal. Jen v roce 2019 údajně utratila 1,67 milionu dolarů, většinu z toho za diamanty v hodnotě 1,2 milionu dolarů od špičkových newyorských klenotníků. 

Kromě náročné ex má De Niro také milionové dluhy na nezaplacených daních, jak tvrdí jeho právnička. Ta řekla, že příjem z jeho dalších dvou filmů bude věnován na splacení tohoto dluhu, který byl v roce 2015 vyčíslen na 6,4 milionu dolarů. De Niro má navíc ještě další čtyři děti z prvního manželství. Jak se tedy ukazuje, být hollywoodskou hvězdou první velikosti ani tak neznamená nějakou luxusní finanční jistotu. Dále čtěte: Sandra Nováková popsala hádky s partnerem. Živěji, než byste čekali

Zdroj: Daily Mail.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve