Sandra Nováková popsala hádky s partnerem. Živěji, než byste čekali

 Celebrity 
20. října 2021 10:11 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Partnerské hádky inspirovaly Sandru k napsání scénáře Bontonfilm
Herečka Sandra Nováková se stále více prosazuje jako scénáristka. Už se podílela na scénáři k úspěšné komedii Matky a nyní se svým partnerem pracuje na filmu Hádkovi.

Právě scénář k filmu napsali společně oba životní partneři Sandra Nováková a režisér Vojtěch Moravec. Spolupracovali spolu už na zmiňovaném filmu Matky. A zatímco impulsem k Matkám byly zkušenosti z mateřství, podnětem pro Hádkovy bylo jejich vlastní dohadování.

"Trošku je to i film o nás, samozřejmě,“ přiznávají s nadhledem Moravec s Novákovou. "Téma partnerských a rodinných hádek je ale samo o sobě nevyčerpatelnou studnicí komických situací. Stačí poslouchat vyprávění kamarádů a známých, někdy i dávat pozor na ulici nebo v restauraci, jednotlivé momenty a situace filmu jsme našli i tam. Některé hádky pak rozehráli na zkouškách dokonce i sami herci. Nakonec jsme řadu nápadů museli škrtat. A i u toho jsme se pohádali... trošku,“ vypráví se smíchem Sandra.

Každý se chce hádat

"Každý z nás někoho takového v rodině má, kdo se vždy chce o něčem hádat. A všichni tak nějak věříme a doufáme, že to nejsme právě my,“ dodává Sandra.

Komedie o hádání, která se má v kinech objevit v létě příštího roku, má skvělé herecké obsazení. Do rolí bratrů Hádkových obsadil režisér Hynka Čermáka a Jakuba Prachaře, Ondřej Pavelka je jejich táta, manželky hrají Jitka Čvančarová a Sandra Nováková a sestru, jež oběma manželkám leží v žaludku, ztvární Lucie Polišenská.

Svým filmem by Nováková s Moravcem chtěli navázat na legendární komedie o rodině Homolkových, inspirací jim byly i úspěšné komedie posledních let založené na silných dialozích jako například Vlastníci. Dále čtěte: Brad Pitt vyrábí luxusní šampaňské. Plány mu může překazit jedině Angelina Jolie.

Zdroj: Bontonfilm.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve