Madonnina dcera Lourdes promluvila o tom, proč se od své slavné matky distancovala hned po střední škole a proč utekla

 Celebrity 
16. října 2021 17:48 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Madonna je jako rodič posedlá kontrolou Shutterstock
Čtyřiadvacetiletá modelka Lourdes Leon promluvila o tom, jaké to bylo vyrůstat s Madonnou a proč se od své matky distancovala hned po střední škole.

Lourdes, která je Madonniným prvorozeným dítětem, prozradila, že se od své matky chtěla dokonce distancovat natolik, že si raději sama financovala vysokoškolské vzdělání a žije v brooklynské čtvrti Bushwick, daleko od míst pro boháče.

Madonna chtěla mít nad dětmi moc

"Myslím, že moje máma viděla všechny ty ostatní děti slavných lidí a říkala si: Moje děti takové nebudou,“ řekla Lourdes. "Také mám pocit, že když ti tvoji rodiče za věci platí, pak jim to dává jistou moc, kterou nad tebou mají. Moje máma je takový blázen do moci a kontroly a ovládá mě celý život. Potřebovala jsem být na ní úplně nezávislá, což jsem mohla udělat až po absolvání střední školy."

Dnes, když je Lourdes už přeci jen starší, přiznává, že začala obdivovat pracovní morálku své matky, zejména "jak byla vždy inspirací pro další ženy a předběhla svou dobu,“ řekla Lourdes. "Nechápala jsem to úplně, dokud jsem si neuvědomila důležitost vlastních práv a toho, co to znamená být ženou,“ vysvětlila. "Je to pravděpodobně nejpracovitější žena, jakou jsem kdy viděla. To jsem bohužel nezdědila. Zdědila jsem její problémy s ovládáním, ale ne její pracovní morálku!“

Madonna je také matkou jedenadvacetiletého syna Rocca, který od ní už před lety raději utekl ke svému otci, britskému filmovému režisérovi Guy Ritchiemu. Dále Madonna vychovává čtyři adoptované děti, a to patnáctileté Davida a Mercy a devítiletá dvojčata Ester a Stellu. V roce 2017 hovořila sama o tom, jak se výzvy rodičovství posunuly od doby, co její děti vyrostly. "Měla jsem legrační představu, že když tvoje děti vyrostou, naučí se o sebe starat a bude to snazší,“ řekla Madonna. "Ale ve skutečnosti čím jsou starší, tím je to náročnější, protože teď se stávají dospělými a opravdu potřebují vedení."

A sama připustila to, co Lourdes ve svém rozhovoru sama popsala. "Řídím! Jsem šéf!“ řekla Madonna: Lourdes má jiného otce než Rocco a já mám čtyři adoptované děti, takže je tu spousta vnějších vlivů. Snažím se zajistit, abych všem předávala stejnou moudrost a lásku. Jsem ten zlej policajt. Jsem ten, kdo říká ne. Tuto roli přijímám. Nejsem oblíbený rodič." Dále čtěte: Hvězda Stardance se jako první Češka v historii stala hlavní múzou slavného karnevalu v Riu.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve