Paris Hilton se bude za pár dní vdávat. Svatební hostina bude na dědečkově panství

 Celebrity 
17. října 2021 19:06 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Paris Hilton se zasnoubila v únoru po roční známosti Shutterstock
Paris Hilton si vezme Cartera Reuma 11. listopadu v kostele a následně se bude konat svatební hostina na panství jejího zesnulého dědečka Barrona Hiltona.

Sama dědička hotelového impéria žádné informace o své svatbě oficiálně nepotvrdila, ale ti, kdo již obdrželi pozvánky na 11. listopad, pomalu začínají vyzrazovat informace.

Panství už Hiltonům ale nepatří

Zajímavostí je, ž Paris bude mít svatbu na panství, které už rodině Hiltonů nepatří, k místu má ale zjevně velmi silný vztah. Přitom luxusní dům patřil Hiltonům dlouhých šedesát let, ale letos v květnu ho rodina prodala bývalému generálnímu řediteli společnosti Google Ericu Schmidtovi za 61,5 milionu dolarů.

Podrobnosti o velkém dni Paris Hilton jsou stále obestřeny tajemstvím, ale po oficiální svatební hostině se mají konat dokonce hned tři večírky včetně karnevalového v Santa Monica Pier, jak americkým médiím vyzradil jeden majitel svatební pozvánky. Druhý zdroj dodal, že se bude také konat večeře mimo město.

Paris a její snoubenec Reum, obchodník s rizikovým kapitálem, uspořádali minulý víkend v Las Vegas společné loučení se svobodou. Ve městě hříchu se objevili sice s malou skupinou rodiny a přátel, ale stálo to za to. Víkendová oslava zahrnovala zastávky v prominentních místech včetně AREA15, nočního klubu Zouk (kde hrál DJ Tiësto) a večeře při svíčkách se konala v Resorts World Las Vegas.

Hilton a Reum se zasnoubili v únoru po roční známosti. Ve svých čtyřiceti letech se bude vdávat vůbec poprvé. Přestože je částečnou dědičkou hotelového impéria i nemovitostí svého otce Richarda, přednost dala kariéře celebrity, pro kterou dokázala udělat prakticky cokoliv, včetně natočení erotického videa s expřítelem Rickem Salomonem. Její dědický podíl je odhadován zhruba na 50 milionů dolarů, ona sama si ale během svojí kariéry v showbyznysu vydělala další desítky milionů.

Stejně jako její sestra Nicky si Paris vezme finančníka. O dva roky mladší Nicky se totiž v roce 2015 vdala za Jamese Rotshchilda, člena jedné z nejvlivnějších finančnických rodin světa. Dále čtěte: Madonnina dcera Lourdes promluvila o tom, proč se od své slavné matky distancovala hned po střední škole a proč utekla.

Zdroj: Page Six.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve