Vdova po Radoslavu Brzobohatém jen kvete. V milostném životě je šťastná a natáčí jako za mlada

 Celebrity 
10. října 2021 14:47 / René Černý
  7
📷
7 fotografií v galerii
Hana Gregorová ve své roli ve filmu Cirkus Maximum v nefalšované cirkusové maringotce Se souhlasem Jaroslava Hauera
Není rozhodně tuctovou herečkou a ženou už vůbec ne. I když žije s o téměř třicet let mladším mužem, jenom kvete. A ti, kteří si mysleli, že poté, co se v podstatě odstěhovala do Maďarska, upadne do zapomnění, se velmi spletli. Hana Gregorová jenom kvete a kromě seriálu točí po 30 letech opět film z cirkusového prostředí.

Gregorová, kterou bulvár tahal horem dolem, nasazoval jí psí hlavu jen proto, že si "dovolila" mít partnera Ondřeje Koptíka, který je o skoro třicet let mladší než ona, žije spokojeně a v klidu. A dokonce i se svým kolouškem. 

"Já jsem spokojená, všechno je v pořádku. Ondra je tady se mnou v Čechách. Nic nám nechybí, všechno je tak, jak má být," řekla inStory.cz herečka a bývalá principálka divadla. Kvůli zdravotním problémům, které měla na jaře, a proto, že se cítila unavená, opustila Strašnické divadlo. Strhla se mela. Nikdo neřešil, že spolu s ní odešlo dalších šest lidí včetně jmen, jako je Eva Burešová, David Gránský, Vojta Efler, ale že prý utekla.

"Já jsem nikam neutíkala. V Maďarsku mám domek řadu let a tam jsem taky trávila koronu. Protože je to místo, kde se dobře žije, prostě jsme se rozhodli být tam, nic víc, nic míň. Točím na Slovensku velký seriál. Chovají se tam ke mně skvěle, je tam bezvadná parta. A když od režiséra Artura Kaisera přišla nabídka na natáčení nového filmu Cirkus Maximum, ráda jsem přijala. Je to tak po více jak třiceti letech druhý film z tohoto prostředí. Tehdy jsem hrála v Cirkusu Humberto, dokonce maminku malého Vaška (Pavla Manga). A on si tam teď zahrál menší, ale výraznou roli policajta. Je to hezké, že něco takového vzniká," pochvaluje si Gregorová.

Nemůže si vynachválit tým a především některé kolegy herce, s nimiž točí. "V Cirkusu Maximum mi syny hrají Radim Fiala a Petr Batěk, bezvadní kluci. Potkala jsem se tam i s úžasným Oldou Kaiserem, ten hraje starého klauna. Je tam skvělý a stále v neuvěřitelné kondici Honza Přeučil, před nímž smekám. Prostě fajn lidi a myslím, že na sebe slyšíme," podotkla Hana Gregorová.

V jedné ze slovenských televizí točí velký seriál, a i když je to trochu časově náročné, práci tam si pochvaluje. "Já nemám potřebu se někam tlačit. Nabídka přišla sama a musím říct, že všichni jsou skvělí, styl práce, přístup lidí, energie, všechno funguje bezvadně. Užívám si to. Příští rok mi bude sedmdesát. Já opravdu nic nemusím. Takže teď si vybírám věci podle toho, jestli je chci dělat a s kým chci točit nebo hrát. A co se divadla týče, možná někdy se k němu nějak vrátím, ale teď nemám tu potřebu. Všem přeji, ať se jim daří a jsem jen ráda, že z našeho původního divadla, které jsme s mým Radkem zakládali, vzešli tehdy začínající a dneska velmi úspěšní herci, kterým se daří," dodala Gregorová.

Cirkus Maximum, který se točí pouze v reáliích, dokonce v pravém cirkusovém stanu na pražské Letné a také nedaleko Mělníka v základně Cirkusu Berousek, se točí do druhé půlky října. Premiéru by měl mít snímek v příštím roce. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve