Heidi Janků se přiznala k něčemu, co původně neměla v plánu říkat

 Celebrity 
24. října 2021 18:15 / René Černý
  2
📷
8 fotografií v galerii
Heidi Janků přiznává, že se zahradou je tak trochu na štíru Se svolením Jaroslava Hauera
Zpěvačka Heidi Janků je člověk, který nestojí na místě a ani v době covidu nenaříkala a nežadonila. Uměla se zaměstnat. A když nebylo možné zpívat a vystupovat, vyráběla z korálků šperky nebo vánoční ozdoby. Taky se pustila do renovace interiéru svého domu. Co však moc nestihla, je zahrada.

Teď na křtu knihy moderátorky Dany Makrlíkové Zahrady od Dany, kde byla spolu s Martinou Kociánovou, Štěpánkou Duchkovou a Hanou Gregorovou za kmotru, prozradila, jak to s tou zahradou u svého domu v Uhříněvsi vlastně má.

"Já bych to neměla říkat nahlas, ale mám zahradu v docela katastrofálním stavu. Prostě se tomu tak nevěnuju a k tomu mám psa Edu. Je ale pravda, že bych s tím potřebovala poradit, takže to tak vidím, že si Danu pozvu. Jedna návštěva bude asi taková spíš kafíčkovací a povídací, ale pak ta druhá už bude o tom, že mi snad poradí, co kam vysadit, co kde uříznout, kam co dávat a kam naopak nedávat," řekla inStory.cz Heidi Janků.

O dům i zahradu se stará sama, maximálně jí přijde pomoct kamarádka, ale zahradníky ani jiné pomocníky si nenajímá. "Fakt je, že zahradu mám jako takový relaxační kout. A když je od jara do podzimu hezky a mám čas, jsem tam pořád. Ráda bych to měla udělaný tak, aby pořád bylo někde něco barevného. Co zvládám, jsou muškáty, ty, když je dobrá sezona, mi kolikrát kvetou až do prosince," podotkla s úsměvem Heidi Janků.

Během léta a podzimu měla poměrně hodně vystoupení, mnohá z nich byla přesunutá z doby, kdy se zpívat nesmělo. "Teď už zase straší, že to přiškrtí, tak nevím. Tak zase aspoň budu mít čas přemýšlet, co dál s tou zahradou. Ale radši budu tedy jezdit a vystupovat," dodala zpěvačka. 

Ve svém domě žije po odchodu  manžela Ivo Pavlíka do muzikantského nebe sama s kníračem Edou. Spodní část zrenovovala. Kromě kuchyně prošel proměnou i obývací pokoj a toho všeho si teď náležitě Heidi užívá. Tedy když může a nebrázdí zrovna české a moravské lokace se svými vystoupeními.

Zdroj: Autorský článek

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve