Nechce vzdát hold svojí matce? Princ Harry a Meghan Markle nepojedou do Anglie na galavečer k uctění princezny Diany

 Celebrity 
12. října 2021 09:24 / Mirka Malá
  8
📷
2 fotografie v galerii
Proč Harry nepojede, zůstává tajemstvím. Minulý měsíc přitom s Meghan podnikli cestu do New Yorku. Shutterstock
Meghan Markle a princ Harry vynechají honosnou akci, která se bude konat 19. října na oslavu života princezny Diany. Důvody, proč princ Harry nechce vzdát hold svojí matce, ale prominentní pár neprozradil.

Pár, který se loni přestěhoval do Kalifornie, se galavečera v Kensingtonském paláci nezúčastní. Soukromá recepce, které se ale má zúčastnit Harryho bratr princ William a také přítel princezny Diany Elton John, by měla poděkovat dárcům, kteří financovali sochu Diany, jež byla odhalena v červenci, v den 60. narozenin princezny z Walesu.

Důvody Harryho neúčasti jsou nejasné

Proč princ Harry na akci nepojede, ať už s Meghan, nebo bez ní, nejsou známy. Je tak jen otázkou spekulací, zda jsou rodinné vztahy natolik špatné, že se takovému setkání chce Harry raději vyhnout.

Sedmatřicetiletý princ Harry se ale do Londýna vrátil na odhalení samotné Dianiny sochy a znovu se setkal se svým starším bratrem, poprvé od dubnového pohřbu jejich dědečka prince Filipa. Meghan, která v červnu porodila dceru Lilibet Dianu, se k němu tehdy nepřipojila. Kvůli koronavirovým restrikcím bylo červencvé odhalení Dianiny sochy spíše komorní záležitostí, které se účastnili pouze blízcí rodinní příslušníci princezny Diany (včetně jejího bratra Charlese, 9. hraběte Spencera a jejích sester, Lady Sarah McCorquodale a Jane Fellowes, baronky Fellowes), členové výboru sochy či autor sochy Ian Rank-Broadley.

William a Harry tehdy ve společném prohlášení uvedli: "Dnes, v den 60. narozenin naší matky, si připomínáme její lásku, sílu a povahu, vlastnosti, které z ní udělaly sílu dobra po celém světě a změnily bezpočet životů k lepšímu. Každý den si přejeme, aby byla stále s námi, a doufáme, že tato socha bude navždy považována za symbol jejího života a jejího odkazu.“ 

Meghan a Harry přitom ze svého kalifornského domu minulý měsíc cestovali do New Yorku na několik veřejných vystoupení a setkání. Proč neodletí do Londýna, zůstane asi jejich tajemstvím. Dále čtěte: Zpěvačka Adele a její honba za štíhlou postavou. Odborníci tvrdí, že riskuje zdraví.

Zdroj: People.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47