"Šedesátdevítka" podle Dary Rolins a tajemství obsahu zpěvaččiny skříně...

 Celebrity 
28. ledna 2015 09:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dara se hlásí naposledy ze starého Facebook
Zpěvačka Dara Rolins nemá poslední týdny v hlavě nic jiného, než stěhování do nového domečku snů v Tuchoměřicích u Prahy, kde hodlá šťastně až do smrti žít s dcerou Laurou, partnerem Patrikem Rytmusem Vrbovským a možná k nim přibude časem ještě někdo čtvrtý.

Ani tak se slovenská diva nezapomněla v neděli vypovídat svým fanouškům v pravidelném seriálu na sociální síti: Život podle Dary. Poslední díl ve starém bydlení je již 69. „Stěhování vrcholí, v místnosti už zůstaly jenom polštáře, televize a Lauřin vánoční stromeček. V kuchyni jeden hrnec, pánvička, tři talíře s příborem a v týdnu rozmontujeme postel,” řekla Rolins. Každý, kdo už se někdy stěhoval, to moc dobře zná.

Jak už to tak bývá, v takových chvílích člověk narazí na věci, na které již dávno zapomněl, že je vlastně má. Obrovský obsah šatníku Dary netřeba zmiňovat. Na zpěvačku krom oblečení vypadla třeba osuška se zabudovanými reproduktory a podobných ”blbůstek” má doma hromadu, protože si na nich ulítává. Můžeme si proto jen představovat, kolik krabic bude Darou nashromážděný majetek plnit... Doufáme, že si pořídila opravdu hodně velký dům.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve