Totální prů**r na Nově! Za tohle platí televize miliony?

 Celebrity 
15. října 2016 04:53 / redakce
  5
📷
2 fotografie v galerii
Petr Rychlý a jeho hvězdná párty není rozhodně žádná hitparáda televizní zábavy! TV Nova
Zřejmě se asi někdo pomátl! Na Nově si patrně myslí, že všechno, co se tváří jako show, musí být zákonitě show a nemají tam dostatek sebekritiky, aby si to přiznali. To, co televize předvedla s prvním dílem Hvězdné párty s Petrem Rychlým se nedá nazvat jinak, než totální prů**r!
Jen nová dekorace vyšla zhruba na dva miliony. Pominout stačí to, kolik si za jeden díl říká sám Petr Rychlý. „Ten si myslí, že je vtipnej, ale je hodně trapnej. Bylo to uřvaný, zoufalý, děsný. Z Krase čpěl alkohol na hony daleko. Bylo to prostě děsný,“ napsal jeden z diváků na sociální síť.

A nebyl daleko od pravdy. To, co Nova předvedla v Hvězdném mejdanu, nemá nic společného se zábavou. Pořad je sice postavený na tom, že v každém díle show poměří své síly vždy dva týmy složené ze tří celebrit, doplněné jedním soutěžícím z řad diváků. Ovšem ani to, že týmy mezi sebou bojují v různých hrách s cílem získat nejvyšší počet bodů, a tedy i možnost hrát o skutečné peníze, diváky nepřiláká. Hosty byli sice Adam Mišík, David Kraus, Anna Slováčková, Hana Holišová a Ivana Jirešová, tedy hvězdy show Tvoje tvář má známý hlas. Ovšem ani to potřebnou sledovanost pořadu nepřineslo.

„Sledovanost nebyla nikterak slavná a co hůře, zničili sledovanost bulvárnímu týdeníku Prásk, který přesunuli před jedenáctou hodinu večer. Ten míval původně kolem milionu diváků, teď měl sotva 600 tisíc sledovanost. Musel se tu někdo zbláznit,“ řekl VIPstory.cz zdroj přímo z Novy.

Teď nezbývá než si vsadit, jak dlouho se Hvězdná párty na televizní obrazovce udrží. Měsíc, dva, tři?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47