Legendární český hudebník a zpěvák oznámil konec kariéry, fanoušci jsou v šoku

 Celebrity 
01. dubna 2021 14:21 / René Černý
  0
📷
7 fotografií v galerii
Vladimír Mišík oznámil konec své hudební a pěvecké kariéry Se souhlasem Vl. Mišíka
Legendární český hudebník, zakládající člen skupin The Matadors, Blue Effect a zakladatel rockové skupiny Etc, šokoval fanoušky! Vladimír Mišík oznámil konec své kariéry. Důvody jsou zdravotní. Všichni si tajně přejí, aby byla situace jen přechodná.

"Již delší dobu posmutněle přemýšlím o chvíli, kdy se budu muset pod tlakem svých zdravotních problémů rozhodnout, jak dál. Taková chvíle nastala paradoxně v těchto dnech, kdy se stejně koncertovat nesmí. Omlouvám se, i přes zvyšující se dávky léků jsem dlouhodobě zkoušel pokračovat v koncertování, ale už opravdu nemohu. Neradostně přiznávám, že jsem donucen ukončit koncertní činnost," vzkázal Vladimír Mišík svým fanouškům s tím, že se mu přidala i další zdravotní indispozice.

"Poslední průšvih je bolestivé onemocnění levé ruky artrózou, a tak s povzdechem ukládám svého akustického Gibsona do futrálu...," dodal Mišík.

Ten už před několika týdny avizoval, že to s jeho zdravím nevypadá dobře, a proto stojí před zásadním rozhodnutím. Někteří to brali jako možnou depresi ze současného covidového stavu. Jenomže umělec má letité problémy s dýcháním, a protože se situace komplikuje, rozhodl se, že kariéru ukončí.

Jeho syn Adam Mišík před pár dny skončil také v nemocnici. Šlo nejspíš o dočasnou orbnu lícního nervu, protože mu ztuhla tvář. Sám řekl, že bude v pořádku, jen podstupuje nějaké testy a pak se bude léčit doma.

Současná doba nepřeje ani fyzické stránce, ani psychice. Snad alespoň Adam Mišík bude brzy v pořádku a až to restrikce dovolí, uvidíme ho na jevištích.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím