Už se nikdy nevrátím, prohlásila nedávno Hana Maciuchová. Dnes talentovaná herečka zemřela

 Celebrity 
26. ledna 2021 20:26 / René Černý
  0
📷
5 fotografií v galerii
Hana Maciuchová zemřela ve věku 75 let Archiv H. Maciuchové
Anče z Krkonošských pohádek, rozšafná mladá prodavačka Olina v Ženě za pultem, představitelka mnoha komediálních i dramatických rolí Hana Maciuchová zemřela. Bylo jí 75 let. Odešla po dlouhé těžké nemoci, která se jí po několika letech bohužel vrátila.

Velmi smutnou a zdrcující zprávu oznámila její sestra Silvie Marková s tím, že její milovaná sestra Hana zemřela po dlouhé těžké nemoci ve věku 75 let. Vrátila se jí po několika letech rakovina, kterou původně zdárně zvládla.

„Dovolujeme si vám oznámit smutnou zprávu, že dne 26. 1. 2021 nás po dlouhé a těžké nemoci opustila ve věku 75 let herečka Hana Maciuchová. Rozloučení proběhne pouze v úzkém rodinném kruhu,“ uvedla za rodinu sestra zesnulé hvězdy Silvie Marková.

Herečka zazářila v mnoha rolích, včetně seriálu Ulice. Naposledy mimo jiné i v divadelním představení Žena vlčí mák. "Před časem nám v divadle řekla, že se loučí a na prkna se už nikdy nevrátí. Že se musí dát zdravotně dohromady," svěřil se jeden z členů Divadla Na Vinohradech. 

V šoku z úmrtí jsou její kolegové a přátelé od Jaroslava Satoranského přes Kateřinu Brožovou, Kateřinu Macháčkovou, Jana Přeučila až třeba po Jiřinu Bohdalovou nebo po nejbližšího přítele Eduarda Klezlu.

Hana Maciuchová od smrti svého manžela herce Jiřího Adamíry v roce 1993 žila sama. Následně měla být ve vztahu, který prý ale netrval příliš dlouho. Minulý rok se nechala slyšet, že bude s rodinou na Moravě, kde chce odpočívat. 

Sama prý ale věděla, že její stav je vážný a lékaři ji připravovali na to, že boj s rakovinou, která se vrátila, nemusí dopadnout dobře. 

Poslední rozloučení bude pouze v kruhu rodinném. Jak kvůli covidovému opatření, tak i na její samotné přání. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve