Zemřel Petr Hapka! Zabila ho anestezie? Máme výpověď jeho ošetřovatelky!

 Celebrity 
26. listopadu 2014 11:45 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Budiž mu země lehká... Profimedia
Včera v nočních hodinách oblétla Česko zpráva o tom, že geniální skladatel a muzikant Petr Hapka zemřel. Stalo se tak u něj doma na Okoři. Budiž mu země lehká, tak jak zpívá v jedné ze svých nejproslulejších písní.

Na světě nám nepochybně bude chybět, ale pro něj byla smrt spíše vysvobozením. O pana Hapku se v posledních měsících staraly 24 hodin denně pečovatelky i rodinné kamarádky. Například paní Stryková, která měla službu většinou v noci. A včera těsně před ”noční” zjistila, že Mistr zemřel. „Musím říct, že jsem se ze strany rodiny setkala s úžasnou spoluprací. Opravdu smekám klobouk dolů za trpělivost a jednání,” řekla vipstory.cz Hapkova pečovatelka.

Když se Petr Hapka loni probudil po operaci kyčle, už nikdy pro něj nebylo nic jako dřív. Je příhodné se domnívat, že mu uškodila narkóza v pokročilém věku. Pomalu přestával vnímat a ztrácel se před očima. Místy se u něj objevovala agrese a dezorientovanost. „Začalo to po operaci, občas to bývá, že u starších lidí udělá narkóza neplechu. Byl lehce nevyrovnaný, ale nešlo o extrémy. Posledního půl roku už to bylo zase lepší. U každého je ten vývoj jiný,” seznámila nás paní Stryková se svým názorem.

Petr měl kolem sebe do poslední chvíle lidi, kteří dělali vše pro to, aby mu ulehčili trápení a my věříme, že teď je tam někde nahoře a usmívá se na nás...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008