Strach o život známé herečky z Kameňáku!

 Celebrity 
17. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hana Čížková měla jednu chvíli strach o zdraví i život! archiv
Diváci ji znají z řady rolí, ale hlavně jako bláznivou Khónovou z Kameňáků! Herečka Hana Čížková prožila ale dny hrůzy. Bála se totiž, že jí hrozí vážné onemocnění. Než přišly výsledky vyšetření, neměla klidné spaní!

Čížková se snaží být stále dobře naladěná, usměvavá a nad věcí. V momentě, kdy jí lékaři oznámili, že má možná těžkou poruchu štítné žlázy ji zatrnulo.

"Byla jsem v šoku. Dali mi léky a já si říkala, jak se s tím dá vlastně žít. Na štěstí po třech měsících přišla dobrá zpráva," říká Hana Čížková, která má podle mnohých dobré srdce, protože si před mnoha lety osvojila dívku, kterou pojala za dceru a dnes je z ní skvělá zpěvačka Yanna Rybníčková.

"Mám velkou radost, protože i po kontrole mi doktoři řekli, že funkce štítné žlázy je v normálu. Hlídat to budu, ale ulevilo se mi," svěřila se herečka, která před pár dny se svým synem Honzou otevírala na Vinohradech Zanzibar, kam přišla celá řada celebrit, včetně režisérky Ireny Pavláskové, Davida Krause, Janka Bartošky a dalších osobností.

Čížková, jenž hraje v divadle, jezdí se zájezdovými představeními, si nyní střihla i roličku v Primáckém seriálu VIP vraždy. Jak říká, velké role sice nečeká, ale kdyby nějaká zásadní přišla, bránit se rozhodně nebude.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve