Český Aspen a ráj celebrit, Špindlerův mlýn nabízí ideální lyžařské podmínky a skipasy za akční cenu

 Celebrity 
16. března 2016 04:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ve Špindlu je krásně v jakoukoli roční dobu, ale teď v zimě je český Aspen asi nejkrásnější! skiareal.cz
Ve Špindlerově Mlýně je zima v plném proudu. Skiareál nabízí výborné sněhové podmínky, všechny lanovky jsou v provozu a na svazích leží přes půl metru sněhu. Lyžaři si nyní mohou navíc zakoupit i levnější skipasy za pouhých 490 korun.

„Jarní počasí a výborné sněhové podmínky k nám lyžaře lákají i nadále, a my jsme se rozhodli jim pobyt u nás ještě víc zpříjemnit levnějšími skipasy. Akce se týká jednodenních skipasů zakoupených online v období od 14. do 23. března. Jejich zvýhodněná cena bude 490 korun," uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn Čeněk Jílek s tím, že akce je určena stávajícím nebo novým členům věrnostního programu GOPASS.

V případě, že bezkontaktní zákaznickou kartu GOPASS ještě nemáte, stačí se jednoduše zaregistrovat na www.gopass.cz a skipas pak dopředu zakoupit přes e-shop. Zvýhodněná cena je jednotná pro kategorie Dospělý, Junior a Senior. Ve Špindlerově Mlýně zima rozhodně nekončí, naopak. Sněhu ještě přibylo a lyžaři mají k dispozici 23 kilometrů denně upravovaných sjezdovek.

V provozu jsou všechny lanovky i hlavní vleky. Samozřejmostí je večerní lyžování na Hromovce, na nejdelší osvětlené sjezdovce v Čechách. Těšit se mohou i příznivci snowboardingu. V plném proudu jsou totiž přípravy na vyhlášený Audi Snowjam.

„Devátý ročník Audi Snowjamu se uskuteční od 16. do 20. března. Jde o největší snowboardový závod u nás a ve střední Evropě, který je navíc zařazen do světového poháru FIS ve slopestylu. Jde o finálový závod celého světového poháru, u nás ve Špindlu se tak budou předávat legendární křišťálové glóby. Akce se tak pochopitelně účastní nejen domácí, ale i zahraniční špička a určitě to bude skvělá podívaná. Snowjam vyvrcholí sobotní kvalifikací a nedělním semifinálem a finálem závodu," přiblížil akci René Hroneš, obchodní a marketingový ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn.

Mezi českými závodníky nebude chybět například Petr Horák, Martin Mikyska, Jan Nečas a Dušan Kříž. Ženy bude reprezentovat Šárka Pančochová a Kateřina Vojáčková. Těšit se můžete také na doprovodný program a perfektně připravený snowpark se závodní tratí ve Svatém Petru se spoustou skoků a railů zakončený Big Airem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008