Hrozné pomluvy ničí Romana Vojtka! Kdo mu chce ublížit?

 Celebrity 
15. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Roman Vojtek s Petrou Vraspírovou si svou lásku musejí hodně vybojovávat! Profimedia
Nejprve z něj udělaly pomluvy gaye, teď ho chtějí rozeštvat s jeho novou láskou, kolegyní z Mamma Mia!, Petrou Vraspírovou. Zpěvák a herec Roman Vojtek čelí zřejmě něčí zlobě a závisti. Ostatně jak to v šoubyznysu už bývá. Chce být šťastný, ale nemůže. Kdo za tím stojí?

Poté, co se Roman rozešel se svou manželkou Terezou a měl k tomu prý opravdu zásadní osobní důvody, byl sám. Nakonec se v souboru muzikálu, v němž téměř dva roky hraje, objevila spřízněná duše, která mu vrátila chuť do života.

"Roman začal zářit, usmívat se a omládl. Opravdu je spokojenej. Jen mu pár lidí úspěch nepřeje. A protože už nemůžou pomlouvat jeho, vynahrazují si to na Petře. Je to škoda, protože ona je pracovitá, fajn ženská a s Romanem jim to spolu sluší," svěřila se VIPstory.cz zpěvačka z muzikálu.

Podle zlých jazyků dostává Vraspírová, která je arogantní a hloupá, role z protekce, které jí prý zajišťuje právě Vojtek, což není pravda. On je tím posledním, kdo může o obsazení projektů rozhodovat. Může se přimluvit, ale ne někoho procpávat.

"Petra určitě není arogantní a hloupá, naopak. A jen si ne všechny připouští k tělu. Ví dobře, proč to dělá, protože zná ty poměry. Stejně jako Roman. Snad to oba ustojí," doufají přátelé zamilovaného páru.

"Já to neřeším. Mám tolik práce, že kdybych se tím měl zabývat, nedělal bych nic jiného," nechal se slyšet Vojtek, který jde z role do role a moderuje také řadu akcí,"
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve