Dal se zkrachovalý Pomeje na mladé koloušky!

 Celebrity 
02. prosince 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Pomeje si na premiéru přivedl koloušky - Davida Gránského (vpravo) a Vincenta Navrátila Profimedia
Zkrachovalý producent, bývalý manžel Ivety Bartošové a Michaely Kuklové, herec Jiří Pomeje vyrazil na premiéru Vánočního Kameňáku, tedy páté pokračování původně trilogie Zdeňka Trošky. Na film, který natočil slavný F. A. Brabec a pojal ho v předvánoční náladě nepřišel s manželkou, milenkou, ale dvěma koloušky!

Že by se snad dávný alfa samec, jak sám o sobě prohlašoval proměnil a řekl si, že žen má už dost? Nikoli! S herci Davidem Gránským a Vincentem Navrátilem se potkal před Kinem Lucerna a pouze společně zapózovali fotografům.

"Pomeje na sebe musel nějak upoutat pozornost. A protože oba vyrazili bez svých holek, tak se on k nim přidal. Ví, jak zapůsobit. Ale někteří si z něj utahovali, zda změnil orientaci," usmíval se kolega, herec, který si ve ztřeštěné komedii taky zahrál.

"Jirka prokaučoval co mohl, jediné, co mu ještě zbylo je Kameňák, kam ho jeho kámoš, producent Pásek obsadil. I s tím se už několikrát rozkmotřil," prozradil kolega Jiřího Pomeje.

Na premiéru přišel Václav Vydra, Hana Čížková, Jiří Krampol a další. Jestli bude mít Vánoční Kameňák úspěch, se uvidí. Prý se ale rozhodně povedl víc, než čtyřka. Na Kameňáky 1 až 3, které točil původně Zdeněk Troška však určitě mít nebude. "Když dva nebo tři dělají totéž, není to totéž," reagoval jeden z herců, který už v pokračování komedie složené z anekdot už neúčinkoval.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47