Bolek bumbá a jeho kráska maká! Co bude s jeho farmou dál?

 Celebrity 
15. března 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Bolek Polívka a jeho partnerka Marcela se snaží zvládat všechny problémy života s nadhledem! Profimedia
Herec Bolek Polívka je prostě bohém. A ani ve svém věku už se moc nezmění. Přesto, že ho lékaři stále upozorňují, že by to s pitím měl omezit, jak je příležitost, nedá si jednu dvě tři, ale pět skleniček a další do toho. Zatímco on bumbá a sem tam něco natočí, jeho partnerka Marcela maká a vydělává.

Dvaadvacetiletý rozdíl mezi manželi není problém ani pro jednoho z nich, ale to, že Bolek přišel o svou pověstnou farmu, to už jo. Dokud fungovala, Marcela Černá pracovala tam. Nyní se prý vrhla na realitní makléřství a věnuje se realitám.

Polívka sice divadlem a natáčením vydělá pěkné peníze, ale má i velkou spotřebu. Jeho životní úroveň něco stojí, tak se Marcelka musí otáčet. Čtyřicetimilionové dluhy z farmy, která je stále na prodej a nemá nového majitele, sice vlastně platit nemusí, protože společnost šla do insolvence, ale přesto se musí otáčet.

Bolkovi kšefty jsou nárazové. Teď například dostal slušně zaplaceni za seriál První oddělení, kde hraje staršího kriminalistu a role mu rozhodně svědčí. Natočil i pohádku Řachanda. Taky z tohoto projektu dostal pár stovek tisíc korun. Jsou ale období, kdy žádná filmová či televizní nabídka nepřichází a to má pak Bolek smůlu.

"Na akcích, kde se objeví, vždy sáhne po skleničce alkoholu či dvou a více. Někdy to dopadá dost smutně. Pít by neměl, nebo ne tolik, protože ho lékaři varují, že jeho játra, slinivka ani srdce by to nemusely vydržet. Bolek je ale svéráz a říká, že tělo má jít do hrobu zhuntované," dodává jeden z jeho přátel a hereckých kolegů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít