První Češka v Playboyi slaví! Z bývalého sex symbolu je důchodkyně!

 Celebrity 
16. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Bývala velkým sex symbolem a první Češkou v Playboyi, dnes je z ní důchodkyně! archiv
Olga Schoberová byla v šedesátých a sedmdesátých letech 20. století považována za sex symbol, a to nejen u nás. Byla také první dívkou z Československa, která se objevila v časopise Playboy, a to i na titulní straně. Často byla pro svoji krásu přirovnávaná k Brigitte Bardotové a Ursule Andressové.

Schoberová nebyla nikdy skutečnou herečkou, spíše oslnivou kráskou, která zazářila hlavně ve filmech režisérů Oldřicha Lipského nebo Václava Vorlíčka a k nejznámějším patří Pane,vy jste vdova! či Kdo chce zabit Jessii? V roce 1967 odešla do Spojených států, kde prožila krátké manželství s americkým hercem a kulturistou Bradem Harrisem, se kterým má dceru Sabrinu.

Po rozvodu se znovu provdala za významného producenta Johna Calleyho, prezidenta společnosti Warner Brothers a více než dvacet let žila po jeho boku v Hollywoodu, kde se spřátelila s mnoha hvězdami z filmové branže. V roce 1992 se s manželem rozvedli a Schoberová odjela zpět do Evropy. Po krátkém pobytu ve Francii se nakonec vrátila do Prahy, kde žije dodnes.

Je to neuvěřitelné, ale krásná Winnifred z Limonádového Joea slaví 73. narozeniny. Krásné Olince Schoberové gratulujeme.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod