Alena Šeredová a její rodina vydělávají miliony! Tohle je jejich zlatý důl!

 Celebrity 
14. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Alena Šeredová ví, jak vydělat balík a moc se nenadřít! Facebook, archiv
Alena Šeredová je nejen úspěšná modelka, ale i podnikatelka. Poté, co se rozešla s fotbalistou Buffonem, nechala většinu aktivit v Česku na svých blízkých. Respektive její otec se stará o podnikatelský nápad, který Aleně a její rodině vynesl už pěkný balík! Superluxusní penzion ve Špindlu pronajímají v létě i v zimě, ale cena je tedy opravdu jen pro movité!

Na pronájmu Chaty Hájenky může rodina Šeredových trhnout za týden od 105 do 160 tisíc korun. Luxusně vybavená obrovská chata s několika apartmány, společenskou místností, kuchyní a nádherným okolím, je na pronájem jen pro skupiny, nikoli pro jednotlivce. A protože je v chráněné části Krkonoš, i vjezd je sem na speciální povolení.

Před šesti lety investovala Alena Šeredová do nákupu a rekonstrukce chaty více než 10 milionů korun. Nyní penzion vydělává a je v nabídce serveru, který umožňuje pronajmout si chaty a chalupy v Česku či na Moravě. A zdá se, že o klienty nemají nouzi! Většina termínů je vždy plná!

"Excelentní, luxusní, atraktivní horská chalupa v rustikálním stylu s wellness místností a dětskou hernou na samotě na jedinečném místě v nadmořské výšce 1150 metrů, na jižní straně hřebenu Krkonoš v romantickém prostředí s výhledem do údolí, 600 metrů od horní stanice lanové dráhy Svatý Petr. Nejluxusnější chalupa v nabídce," uvádí zprostředkovatelé pronájmu.

Noc tu vyjde od 15 do 23 tisíc korun za pouhou noc a je určená pro skupinu 20 lidí. V zimě se sem dostanou návštěvníci jen sněžným skútrem nebo rolbou, V létě po dohodě autem. Penzion je u horní stanice lanovky na Sv. Petr a je tu nádherný výhled, možnost lyžování nebo procházek.

A protože se Alena nemůže provozu a podnikání naplno věnovat, vše zajišťuje její otec Bohuslav Šereda, který je také jediným jednatelem v eseróčku, jenž chalupu spravuje a vlastní. Za roky, kdy je nemovitost v pronájmu, vydělala majitelům pěkných pár milionů. Prostě kdo umí, ten umí!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod