Vášáryová už má vážně dost! Lidi na vesnici má za blbce? Znásilňování uprchlíky je prý jen propaganda!

 Celebrity 
14. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Magda Vášáryová se podle některých lidí asi už úplně pomátla a svými řečmi zvedá žluč nejen Slovákům! archiv: tvnoviny.sk
Bývala oblíbenou herečkou, následně poměrně oblíbenou diplomatkou a pak poslankyní. Teď jí ale většina lidí nemůže přijít na jméno. Hlavně kvůli uprchlické krizi a řečem, které vede. Magda Vášáryová ale už asi úplně zešílela. Strašení s uprchlickou krizí a znásilňování, které je prý jen součástí protiuprchlické propagandy, je prý jen pro jednoduché lidi a tetky na vesnici. To je má podle ní zastrašit. Nyní bývalá herečka odchází ze Sněmovny a zřejmě dělá dobře.

To, jak se Vášáryová, manželka herce Milana Lasici, zastává uprchlíků, že tvrdí. že je potřebným a bez rozdílu třeba pomáhat, a že kritizovat to můžou jen ubožáci, kteří mají rádi jen sami sebe, lidi štve. A hodně! Podle všeho dostává Magda Vášáryová i mnoho anonymů a Slováci, ale i Češi ji začali nejen nemít rádi, ale doslova nenávidět.

A za to, co nyní řekla pro slovenský Nový Čas jí tedy statisíce lidí milovat rozhodně nebudou! „Chápu, že pro jednoduché lidi a tetky na vesnici, které straší naše vláda, že je tam přijdou (uprchlíci, pozn) znásilňovat, je to velmi těžké a nedivím se jim. V žádném případě je za to neodsuzuji. Ale je věcí nás a mladých lidí, abychom jim vysvětlili, že je to jen propaganda, které není třeba věřit,“ řekla v rozhovoru pro deník.

Vášaáryová, která si pořád vede svou, ale sama si do své vily utečence určitě nenastěhuje, apelovala takyna to, že se společnost nesmí dostat do situace ze 40. let 20. století, kdy muži a ženy v krojích nadšeně hajlovali a nechali se přesvědčit, že když rozkradou židovský majetek a Židy pošlou na smrt, budou se mít jako v ráji.

Jak se zdá, je bývalá herečka a možná i bývalá politička dost mimo a nevidí si do úst. "Spojovat hrůzy z války se současnou uměle vytvořenou krizí, které EU nedokázala zabránit, může jen šílenec, fanatik, nebo někdo, kdo je daleko jednodušší, než ti "jednoduší lidé" nebo "tetky na vesnici", jak ona říká. Ona je prostě dost mimo a mezi představiteli státu nemá už co dělat. Nehájí zájmy Slováků, ale pouze svoje a někoho, o kom ani nevíme, co je zač a odkud je," reagují někteří naštvaní lidé na slova Vášáryové!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve