Chudák Cibulka! Co teď bude dělat? Z Barrandova nepřichází dobré zprávy!

 Celebrity 
13. března 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Aleš Cibulka je v šoku, že už není v kurzu!  archiv TV Barrandov
Každému zvoní jen chvíli, říká se často ve světě šoubyznysu. O tom českém to platí dvojnásob. Zatímco v zahraničí jsou talkshow s trvanlivostí dvaceti třiceti let, u nás má lhůtu spotřeby tak dva tři roky a konec. To je bohužel případ Aleše Cibulky. Z TV Barrandov totiž nepřicházejí pro něj zrovna příznivé zprávy.

Cibulka si zvykl být až čtyřikrát týdně na obrazovce, teď je konec. Momentálně dobíhají již natočené díly talk show Sejdeme se na Cibulce, některé reprízy a konec. Tím zřejmě mise investigativního a někdy až přepjatého moderátora končí.

V České tajence ho nahradil Vlasta Korec, o dalších Sejdeme se na Cibulce se nyní nehovoří a v novém programovém schématu po nich není ani vidu ani slechu. A další projekty s Alešem spojené se nechystají.

"Bylo ho už dost a je pravda, že ani přátelství s Kateřinou Brožovou moc nezabralo. Prostě Aleše se všichni nabažili. Je to tak, že momentálně tu prostor pro něj moc není," říká zdroj z televize, která v posledních dvou letech stála hlavně na jménech Aleš Cibulka a Kateřina Brožová.

Nicméně nyní se objevily nové formáty a ty staré jdou do pozadí, leč byly oblíbené. Co bude Cibulka dělat dál, je otázkou. Ani v Českém rozhlase to nemá jisté. O Tobogán se nově začal střídat s Halinou Pawlowskou. Na České televizi už byl a z Novy ho zatím nikdo neoslovil. TV Prima vlastní talk show nemá a ani se k tomu nechystá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod