Proč Ivana Gottová lže a tahá lidi za nos? Nechutná komedie kolem Mistra Karla Gotta!

 Celebrity 
01. listopadu 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Já jsem Gottová, kdo je víc, jakoby říkala manželka Zlatého slavíka! Co mu vlastně je? Ví jen ona sama a její vyjádření způsobují jen fámy! Profimedia
Karel Gott je nejméně od úterý v pražském IKEMu a je po operaci. Otázkou je, proč Ivana Gottová dělá z lidí i médií hlupáky a vypráví zcela něco jiného, než někteří zpěvákovi kolegové nebo sám profesor Jan Pirk. "Krizovou" komunikaci tedy manželka Slavíka nezvládá a dost trapně si musí připadat i Mistrova mluvčí Aneta Stolczová!

Zatímco Gottová tvrdila, že manžela do nemocnice odvezla už v neděli a byl operován v úterý v poledne, právě v úterý večer se objevily zprávy, že ten den byl Gott převezen do nemocnice a ještě ten večer operován.

Profesor Pirk nechtěl podávat bližší informace, ale potvrdil, že zpěvák je v IKEMu, a že trpí aortálním zúžením srdeční chlopně, což měla být původní příčina potíží a měl ho operovat tříslem a dát do chlopně takzvaný stent.

To však Gottová i mluvčí popřely a manželka Slavíka navíc s tím, že její muž nikdy aortálním zúžením nikdy netrpěl. Následně přišla se šokující zprávou, že nebyl operován na srdce, ale kvůli akutní břišní příhodě. Pokud by to tak bylo, nemohla by manžela přivézt v neděli a operován by nebyl až v úterý v poledne, nebo večer, ale ihned.

"Jsou to lži, zmatky, fámy, různé polopravdy a jediný, kdo to způsobuje je Ivana. Pochybuji, že by Karel zakázal informovat o svém stavu, alespoň všeobecně. Je to moc velký profík na to, aby dopustil, aby se o jeho stavu šířily fámy. Fanoušků a přátel si velmi váží a vždy byl vstřícný a upřímný," svěřil se VIPstory.cz jeden z jeho kamarádů.

"Je to nechutná komedie kolem Karla Gotta a paní Ivana by si aspoň měla sesumírovat, co říká, aby jedno nevylučovalo druhé. Vždyť je to nedůstojné, trapné a média pak pochopitelně uvádějí nesmysly, nebo polopravdy," podotkl další ze zpěvákových přátel.

"Opravdu to vypadá tak, že u pana Gotta šlo o akutní stav a možná život ohrožující a opravdu mohlo jít, jak VIPstory.cz uvedlo o životně nebezpečné aneurysma. Pokud skutečně na sále byl profesor Pirk, ale nešlo o operaci srdce, pak šlo o aortu v břišní dutině, která buď napraskla nebo praskla. Co jiného by pak byla akutní příhoda břišní spojená s kardioodborníkem," ptá se jeden z českých lékařů, odborníků.

Pokud tomu tak skutečně bylo, stál Karel Gott na hranici života a smrti. Pokud ho pak sama Gottová vezla do nemocnice bez asistence záchranky, pak riskovala víc, než bylo zdrávo. A i kdyby šlo o původně zamýšlený infarkt, pak by riskovala podle mnohých stejně.

"Proč se vším Ivana tak nadělá. Dříve měl Karel tajemníka, manažerku a vše si komentoval sám a bylo vše jasné, vstřícné a v pořádku. Od doby, kdy "nové pořádky" zavedla Ivana a ke všemu má v 76 letech mluvčí, jsou to zmatky a nejasnosti. Je to hodně smutné. Ale všichni Kájovi přejeme, aby byl co nejdříve v pořádku," míní další z jeho přátel.

Zda bude moct Karel Gott v nejbližší době zase zpívat, není jasné. Není jasné ani to, zda se zúčastní předávání Českého slavíka. Otázkou je, jak dlouho si v nemocnici ještě poleží.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím