Populární moderátorka v šoku! Policie u ní doma provedla policejní razii

 Celebrity 
29. října 2015 16:34 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
V roce 2006 se Marianna provdala za svého českého kolegu  TV Markíza
Bývalá moderátorka slovenské televize Markíza a exmanželka Libora Boučka Marianna Ďurianová byla v pondělí nemile zaskočena, když se u ní doma konala policejní razie. Důvodem k zásahu je vyšetřování jejího partnera Romana Doležaja.

Ďurianová se kvůli Doležajovi, který je i otcem jejich synka Romana, trápí delší dobu. Podnikatel totiž figuruje v kauze vydírání a loupeže, za což mu v případě prokázání viny hrozí 10 až 20 let za mřížemi.

Podle médií trvala policejní razie několik hodin. Doležaj, který se v těchto dnech nenachází na území Slovenska, se dostal do střetu se zákonem na podzim roku 2011. Tehdy měl spolu s dalšími kumpány vydírat muže, kterého zastrašovali a vzali mu luxusní Mercedes za více než 45 tisíc eur. Případ Doležaja souvisí i s další nekalou činností, které se dopouštěla organizovaná skupina, jejíž byl členem. Vyšetřování je v současné době ukončeno a na všechny aktéry byla podána obžaloba. Z 16 osob je v tuto chvíli již 9 ve vazbě.

Moderátorka má vůbec s muži velmi komplikované vztahy. V červnu 2006 se provdala za českého moderátora Libora Boučka a ještě téhož roku v prosinci překvapivě požádala o rozvod.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím