Balzerová dala sama sobě padáka! Pomohl Babiš i sponzoři a ona přesto utíká!

 Celebrity 
30. října 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eliška Balzerová to vzdala. Už nechce být ředitelkou! archiv
Herečka, ale hlavně principálka Divadla Na Fidlovačce Eliška Balzerová utíká! Dala sama sobě padáka ze své funkce ředitelky, a to přesto, že se jí podařilo divadlo zachránit a sehnat na další sezóny sponzory, třeba firmu ministra Andreje Babiše.

Protože magistrát stále váhá, zda dá nebo nedá dotaci úspěšnému divadlu, hledala Balzerová donátory. Když zaplakala v médiích, sponzoři se našli. Dva velcí. Divadlo tedy zachránili a ředitelka dostala i zprávy, že nějakou dotaci poskytne. Přesto to vzdala.

Lidem v sále to ve středu sama oznámila, a to hned po představení komedie Eva tropí hlouposti. „Ti, kdo o divadle rozhodují, v něm nikdy nebyli. Jako herečka se budu tady, na scéně Fidlovačky objevovat i nadále,“ podotkla principálka

Vedení soukromého divadla se prý ujme mladší kolega, jeho jméno ani jména sponzorů však Balzerová neprozradila. Hodlá to udělat v nejbližších týdnech.

„Důležité je, že divadlo pokračuje dál. A to je pro mě důležité,“ zdůraznila herečka.

Tu zřejmě znechutilo před časem i to, že z divadla odešel Tomáš Töpfer, s nímž scénu kdysi zachraňovala, budovala. Odešel do Divadla Na Vinohradech a tím jí, podle některých, podrazil.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím