Tohle je vnučka jedné z nejslavnějších českých hereček! Ta podoba! Ale taky velký problém!

 Celebrity 
30. října 2015 03:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Adina je své slavné babičce i poměrně populární mamince velmi podobná! Profimedia
Má dvě dcery a několik vnoučat. Ale nejstarší vnučka s neobvyklým jménem Adina je jí samotné, i její dceři, své mamince, neskutečně podobná. Jde o vnučku herečky Ivy Janžurové.

Dcera Janžurové dcery, Sabiny Remundové roste jako z vody. Geny nezapře. Podoba je jasná. Ale také menší problém. Jak lze z fotografie vypozorovat, malá Adina trpí poměrně silnou nadváhou. Zatímco Iva Janžurová v mládí nebyla silná a ani v pokročilejším věku není, její dcera Sabina nadváhou trpí a také její dcerka,

"Sabina by měla váhu Adinky hlídat, protože pak může mít velké problémy. Zkrátka má dispozice k tloušťce. Nicméně je to velmi chytrá a vnímavá dívenka," řekla VIPstory.cz známá rodiny, která potvrdila, že herečka Iva Janžurová si babičkovské role užívá a ze svých vnoučat je nadšená.

Užívá si jich do sytosti. Jak Sabina, tak druhá dcera Theodora i s dětmi bydlí v jednom domě v pražských Střešovicích. Společně tráví často i víkendy nebo dovolené na chalupě u jihočeského Zvíkova.

Jestli malá Adina půjde ve stopách své maminky, herečky, ale i babičky, není zatím jasné. Na umělecký svět si ale už zvyká. Maminka Sabina jí občas bere na akce, kde se to umělci jenom hemží!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím