Naštvaní Gottovi přátelé a kolegové Proč Ivana dělá takové cavyky? Národ se bojí o Mistra a vznikají fámy!

 Celebrity 
29. října 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott na tom nebyl dobře, ale přímo na umření to nebylo. Šířily se fámy a to jen proto, že jeho manželka nepochopitelně zakázala podávat infirmace! archiv
Celé Česko se strachuje o nemocného Zlatého slavíka Karla Gotta a mlčení je to nejhorší. Jen nahrává fámám, různým spekulacím a katastrofickým scénářům. K čemu má Mistr mluvčí, když ta pořád jen mlčí? A proč manželka Ivana Gottová není schopná pustit informace, aby se fanouškové o stavu zpěváka něco dozvěděli a nemuseli se třeba tolik strachovat.

"Paní Gottová je až hysterická a opravdu to, co předvádí, není fér. Karel byl vždycky upřímný, vstřícný a férový, ale nový styl managementu, obrněním se hradbou mlčení nikam nevede. Šířily se fámy, pomalu až katastrofické a to jen proto, že nikdo nic nevěděl. Z čeho mají novináři čerpat, když jim nikdo nic neřekne. To by paní Ivana měla jako člověk,který nějakou dobu v televizi pracoval, vědět," myslí si jeden z přátel Karla Gotta.

Stav zpěváka byl sice vážný, ale ne smrtelně nebezpečný. Ano, pokud by se včas nedostal do nemocnice v IKEMu, mohl mít fatální následky, ale protože dnes jde o zcela rutinní zákrok po infarktech, že se do aorty vpraví stent (balónek), který ji roztáhne a více zprůchodní, měli lékaři včele s profesorem Pirkem vše pod kontrolou.

"K čemu má Karel mluvčí. Proč Ivana nechtěla nic říct. Sakra dobře ví, kolik lidí jejího manžela miluje, píší o tom v Německu, Rakousku, na Slověnsku a ona jen mlčí a dovolí, aby se šířily fámy. Buď je tak nezodpovědná nebo je jí to jedno," zlobí se další z přátel Gotta.

Jak se VIPstory.cz podařilo zjistit, dokonce ani Gottovi přátelé a třeba i nedávní nejbližší spolupracovníci neměli ponětí, co se s Mistrem děje. Bývalý tajemník a přítel zpěváka Jan Adam neměl tušení. "Já nevím, co přesně s Karlem je, nemám ty informace," nechal se slyšet. A přitom to byl právě on, kdo byl ještě nedávno, než zasáhla Ivana, zpěvákovi na blízku.

Zvláštní je, že zdravotní stav Karla Gotta šel prudce dolů poté, co Gottová odešla z televize, z divadla, co před tím byl "odejit" tým Mistra, od tajemníka, přes manažerku, až po řidiče. Zkrátka je otázkou, zda za špatné srdce Zlatého slavíka může jen věk, přemíra práce a pracovní stres, nebo i nervy, kterým byl vystaven?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty