Vojta Dyk to má s ženami asi trochu jinak! Přiznej barvu, že ti chlapi nevadí!

 Celebrity 
31. října 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vojta Dyk a Matěj Ruppert při vášnivém polibku přímo na jevišti! Je tohle ještě hrané? Profimedia
Zpěvačka Eva Pilarová slaví 55 let své hudební kariéry, a protože má vždy ráda na své akci netradiční hosty, pozvala si tentokrát dva velmi kontroverzní kolegy. Matěje Rupperta a Vojtu Dyka. Ti ale nenechali nic náhodě a přímo na jevišti předvedli dokonalou homosexuální scénku. Že by tím snad dávalo něco najevo?

O Dykovi se už dlouho spekuluje, že nemá blízko jen výhradně k ženám, ale i k některých mužům. Samozřejmě, že jeho líbačka, která nebyla první, na jevišti s Ruppertem byla jen provokace a součást show, ale i tak běžný heterosexuál se s chlapem prostě nelíbá.

Při společné písni se spolu oba zpěváci políbili. A jelikož sama Eva Pilarová má řadu kamarádů gayů a má k nim vřelý vztah a jednoho má dokonce za manžela, bývalého tanečníka Jana Kolomazníka, nebylo by nic divného na tom, že nechá emoce svých kolegů vytanout přímo na jevišti.

"O Vojtovi se toho vykládá, ale slyšela jsem různé historky, stejně jako o Kubovi Prachařovi. No však se taky říká na každém šprochu kus pravdy trochu," míní

Tak co kluci, kdy se konečně takzvaně "vyoutujete", nebo budete dál hrát hodné partnery a manžele a líbačky budou jen, když u toho ty vaše zrovna nejsou. A je celkem jedno, že jsou u toho stovky či tisíce cizích lidí!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím