Co dělal známý režisér s dětmi ve škole? Neuvěříte!

 Celebrity 
28. října 2015 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Zdeněk Troška u tabule a ve škole? Produkce filmu Strašidla
Zdeněk Troška s dětmi ve škole. Co tam s nimi dělal? Plná třída a on se štábem. Známý režisér tam pořizoval jedny z posledních záběrů své nové pohádkové komedie Strašidla.

Natáčení nového filmu právě dnes končí. Řevnice, Líteň, Lázně Toušeň a další místa okolo Prahy byly měsíc dějištěm nového příběhu o strašidlech v moderní době. Tereza Kostková, její maminka Carmen Mayerová, Vladimír Polívka, Anna Polívková, Václav Postránecký, Petr Nárožný, Petr Čtvrtníček, Jitka Sedláčková, Sára Sandeva a další si natáčení užívali.

„I když byla místy trochu zima, byla to moc příjemná, pohodová, veselá a zajímavá práce. Pro mě obrovská zkušenost a velmi milá s panem Troškou,“ svěřila se Tereza Kostková, která hraje jednu z hlavních rolí kouzelnice.

Natáčelo se venku, uvnitř, ve strašidelné, kouzelné laboratoři, ale i ve škole, kde Zdeněk Troška dětem ukazoval, jak a co mají hrát a ty to pak opakovaly po něm, jak předepisoval scénář.

„Jsem zvyklý to hercům vždy předehrát, je jedno jestli malým, velkým, nějakou svou představu a jim se to pak lépe ztvárňuje,“ říká Troška, který si taky natáčení Strašidel velmi užíval.

Byť nemá rád zimu, ale léto, natáčení prý přežil ve zdraví a v pohodě. V posledních mnoha letech byl zvyklý točit hlavně na jaře a v létě, nový film je výjimkou.

„Do kin jdeme v srpnu příštího roku. Nebudu prozrazovat víc, přijďte, bude to stát za to,“ láká všechny Zdeněk Troška a novou komedii pro celou rodinu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty