GOTTOVI šlo zřejmě opravdu o život?! Trpí stejnou diagnózou, jako Viewegh a na níž zemřeli Brzobohatý nebo Hála?

 Celebrity 
31. října 2015 00:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ivana Gottová jistě svého manžela miluje a dobře mu radí, ale komunikaci s médii moc nezvládla. Naopak dovolila, aby se tvořily spekulace a fámy! Profimedia
Ivana Gottová si jistě zaslouží obdiv a úctu k tomu, jak pečuje o svého nemocného manžela, ale ze zpěváka Karla Gotta dělá trochu nesvéprávného a chrání ho tak, až mu to ubližuje. Navíc tahá veřejnost i média za nos. VIPstory.cz jako jediné médium však rozklíčovalo, jaká je zřejmě skutečná diagnóza Zlatého slavíka!

Karel Gott trpí buď stejným onemocněním, jako spisovatel Michael Viewegh a na které zemřeli zpěvák Karel Hála nebo Radoslav Brzobohatý, tedy životu nebezpečným aneurysmatem, tedy výdutí na aortě v oblasti břicha, nebo mu praskl vřed.

"Pokud měl pan Gott aneurysma, tak měl opravdu štěstí v neštěstí a opravdu přežil svou smrt. Odpovídalo by to totiž tomu, že sice, jak řekla nepochopitelně až po tolika dnech jeho žena, nebyl operován na srdce, ale kvůli břichu, avšak u zákroku byl přední český kardiochirurg Jan Pirk. Aneurysma, tedy výduť na tepně buď u srdce, v břiše, nebo někdy je to v mozku, je životu nebezpečné onemocnění, které přežije jen několik málo procent pacientů a jde opravdu o čas," řekl VIPstory.cz jeden z českých lékařů.

Jestli opravdu měl Gott tyto potíže, je zvláštní, že to lékaři nevěděli. Nebo věděli, hlídali to, avšak například léky na tlak či arytmii mohlo aneurysma narůst do větších rozměrů a začít prosakovat nebo prasknout. Pak se začala do břicha hrnout krev a pokud by pacient přišel na sál pozdě, skončilo by to fatálně.

"Anebo měl pan Gott vřed, který praskl, a tam jde pak taky o život. Otázka je, jak praskne a pan Pirk tam byl jako konzultant právě kvůli srdeční činnosti. Ovšem myslím si, že je to ten první případ. U takových pacientů není ale vyhráno po operaci, ale mohou se objevit komplikace po ní, případně následky tím, že na čas je mozek odkrven. Někteří pacienti mohou mít mozek poškozený, jiní například mají problém s cévami do dolních končetin, jiným se třeba změní osobnostní a povahové rysy. U každého je to jiné," vyjmenovává lékař.

Ať to bylo co bylo, Ivana Gottová dost riskovala. A to tím, že Mistra sama vezla do nemocnice. Pokud šlo o infarkt, vřed nebo aneurysma, měla přivolat rychlou pomoct. Lékař na místě totiž provede nezbytné úkony a po stabilizaci pacienta je převezen do nemocnice k dalšímu ošetření, vyšetření, případně k zákroku. Co by asi manželka Slavíka dělala, kdyby jí v autě zkolaboval?

"Proč Ivana mlčela a teď se "zlobí" na média, že napsali, to co všechno napsali. Neměli žádnou informaci a ona tím jen způsobila, že šly fámy, lži, polopravdy. Že to byl zmatek. Čeho se bojí? A pokud mu skutečně v břiše něco prasklo, lékaři ho zachránili, tak by je měla pochválit, měla by se tím pochlubit a hlavně jim poděkovat," míní někteří přátelé Karla Gotta, ale i fanouškové.

Důležité teď je jediné, aby se Mistr brzo uzdravil a byl v pořádku. Zbytek je téměř nepodstatný.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty