Bára Hrzánová začala manželskou nudu řešit bigamií a konečně je spokojená

 Celebrity 
09. června 2014 11:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Její duše potřebuje protřepat Foto: Richard Kocourek
Jako zaručený lék na manželskou nudu si Bára Hrzánová naordinovala bigamii. Manžel Radek Holub se ovšem nemusí bát. Řeč je o komedii slavného estonského autora Jaana Tätta Každý den, šťastný den!, která má ve středu premiéru v Divadle Kalich.

„Hraju v ní velice inteligentní, přitažlivou, hodnou a nesmírně milující paní, která se bohužel dostane do manželské krize. Ne že by jí někdo ubližoval, naopak má krásnou rodinu, ale také pocit, že pokud se něco nestane, její duše umře dřív než její tělo. Takže ta duše potřebuje protřepat, proto moje hrdinka učiní patřičné kroky,” popisuje Bára novou roli velice vynalézavé a nekonvenční manželky.

Na jevišti si Hrzánová nabrnkne nového muže, ale toho ”starého” by si měnit netroufla. „Já jsem stará monogamní struktura. Nedovedu si nic takového představit, jsem ráda za to, co mám. Hlavně s tím moc netřepat,” směje se herečka.

Po boku Báry se v divadle objeví Libor Jeník. Nový objev ztvární držitel Thálie Zbigniew Kalina, který si dokonce lepí na hruď porost. Hlavní hrdinka totiž šílí po tomto znaku mužnosti. Dále se představí Helena Lapčíková a režíruje Lída Engelová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008